Libnet.ro
UNICEF

01:05

Federatia Rusa a simplificat procedura de acordare a cetateniei ruse

Adevărul Adevărul,
Federatia Rusa a simplificat procedura de acordare a cetateniei ruse

Vladimir Putin a semnat legea cu privire la simplificarea procedurii de acordare a cetateniei Federatiei Ruse vorbitorilor de limba rusa. continuă pe Adevărul

Rusia a simplificat procedura de acordare a cetateniei pentru vorbitorii de rusa si pentru locuitorii fostei Uniuni Sovietice

Vladimir Putin a semnat legea cu privire la simplificarea procedurii de acordare a cetateniei Federatiei Ruse vorbitorilor de limba rusa si pentru cei care au locuit sau locuiesc inca in interiorul granitelor fostei Uniuni Sovietice.

Vladimir Putin a promulgat legea pentru simplificarea obtinerii cetateniei ruse de catre vorbitorii de limba rusa

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat luni amendamente legale pentru simplifcarea procedurii de obtinere a cetateniei ruse pentru vorbitorii de limba rusa din spatiul fostei Uniuni Sovietice, a anuntat Kremlinul, potrivit Reuters.

Putin faciliteaza obtinerea cetateniei ruse de catre rusofonii din fosta URSS

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a aprobat astazi amendamentele legislative destinate sa faciliteze obtinerea cetateniei ruse de catre rusofonii din fosta Uniune Sovietica, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Romania poate duce NATO in conflict armat cu Federatia Rusa

Exista o situatie, cu probabilitate mare de a se intampla, si prin care Romania declanseaza mecanismul NATO. Acest lucru va deschide un conflict armat intre NATO si Federatia Rusa, in cazul in care aceasta din urma nu va negocia. O situatie similara a mai existat in 1989, dar cele doua blocuri armate s-au inteles, iar Federatia Rusa a batut in retragere. Situatia se poate repeta in anii urmatori si reprezinta un risc pe care trebuie sa ni-l asumam.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )