Libnet.ro
UNICEF

01:05

Federatia Sindicatelor Pro Administratie cere demisia ministrului Muncii Lia Olguta Vasilescu

Antena3 Antena3,
Federatia Sindicatelor Pro Administratie cere demisia ministrului Muncii Lia Olguta Vasilescu

Presedintele Federatiei Sindicatelor PRO ADMINISTRATIE din Romania FSPAR), Silvia Moldovan, a declarat, pentru AGERPRES, ca federatia a solicitat, luni, demisia ministrului Muncii, Olguta Vasilescu, pe care. continuă pe Antena3

Politistii cer demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a anuntat majorarile salariale

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC) cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a declarat ca, potrivit legii salarizarii, solda militarilor va creste cu 20%, in timp ce salariul politistilor se va mari cu 5%.

Politistii cer demisia ministrului Muncii, Olguta Vasilescu, din cauza legii unitare de salarizare: Este un abuz

Federatia Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania FSNPPC) solicita demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, intrucat majoarea de la 1 iulie a salariilor militarilor cu 20 la suta, iar a politistilot cu doar 5 la suta este un abuz si o discriminare.

Sindicalistii din politie cer demisia ministrului Muncii, pentru discriminare in salarizarea politistilor si militarilor

Federatia Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania FSNPPC) solicita demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pe care o acuza ca a comis un abuz si a creat o discriminare salariala la nivelul sistemului de aparare, ordine publica si siguranta nationala, in conditiile in care de la 1 iulie salariile militarilor ar urma sa fie majorate cu 20 la suta, pe cand ale politistilor vor creste cu 5 la suta, scrie news. ro.

Sindicatele din administratia publica locala condamna secretomania in elaborarea legii salarizarii unitare si cer demisia ministrului Olguta Vasilescu

Federatia Sindicatelor Pro Administratie din Romania cer demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, denuntand secretomania si lipsa totala de transparenta a Guvernului in elaborarea legii salarizarii unitare, precum si sfidarea angajatilor din administratia publica locala prin eludarea participarii acestora la dezbaterile pe marginea acestei legi. Sindicatele acuza totodata politizarea functiei publice prin ramanerea salarizarii din administratia publica locala in afara grilelor, la cheremul alesilor, in baza asa zisei autonomii locale.

Raluca Turcan cere demisia ministrului Finantelor si presedintelui ANAF

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, i-a cerut, luni, demisia ministrului Finantelor, Viorel Stefan, sustinand ca Guvernul a taiat investitiile in primul trimestru al anului, nu si-a.

Sindicatele din Politie cer demisia ministrului Lia Olguta Vasilescu

Federatia Sindicala a Politistilor si Personalului Contractual FSNPPC) cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pe motiv ca solicitarile Federatiei au fost sfidate, iar proiectul Legii unitare de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )