Libnet.ro
UNICEF

01:05

Felix Rache: Pe cine injura cel mai mult Traian Basescu, ala ajunge presedintele Romaniei

Antena3 Antena3,
Felix Rache: Pe cine injura cel mai mult Traian Basescu, ala ajunge presedintele Romaniei

Realizatorul pastilei tv satirice Deziluzia Optica a declarat ca persoana care este cel mai mult injurata de presedintele Basescu are cele mai mari sanse la agerile prezidentiale. Vorbim despre. continuă pe Antena3

Felix Rache: Crin Antonescu ar trebui sa fie sigur de voturile alea din partid, pentru ca s-ar putea sa nu mai fie presedinte nici acolo

Felix Rache a comentat in cadrul emisiunii Previziunile zilei pe marginea neintelegerilor din cadrul USL, care s-au extins in ultima vreme si in cadrul PNL. Acum imi dau seama de ce domnul Crin Antonescu nu a.

MINUNEA pe care o pregateste China. Va fi cel mai MARE din lume

Cunoscuti pentru proiectele lor mai mult decat ambitioase si mari, chinezii au anuntat acum constructia unui tunel subacvatic de 123 de kilometri, care urmeaza sa treaca pe SUB Marea Bohai. Constructia acestui.

Vrei sa traiesti mai mult? Iata ce trebuie sa faci

Miscarea regulata si evitarea singuratatii le permit persoanelor in varsta sa imbatraneasca frumos si sa traiasca mai mult, arata cercetatori americani intr-un studiu mentionat luni de AFP.

Guvernul are din ce in ce mai mult control in justitia din Turcia

Parlamentul turc a aprobat un controversat proiect de lege care confera Executivului mai mult control asupra numirii procurorilor si judecatorilor, un deputat fiind spitalizat dupa dezbaterile tensionate. Controlul.

Pretul aurului a trecut de 1.300 dolari uncia - cel mai ridicat nivel din noiembrie

Pretul futures al aurului a urcat, vineri, pe pietele externe, iar pe intreaga saptamana trecuta a inregistrat cel mai important avans din octombrie pana in prezent, pe fondul unor date sub astepari privind economia SUA, care au alimentat cererea de plasamente sigure.

Fresh! Junky prezinta cel mai nou single Ti se pare o greseala, in colaborare cu Zhao! Vezi aici cum suna!

Okapi Sound prezinta cel mai nou single Junky, Ti se pare o greseala, in colaborare cu Zhao. in plina pregatire.

Romania printre statele UE cel mai putin dependente de importurile de energie

Danemarca este singura tara din Uniunea Europeana exportator net de energie in 2012, insa Romania se numara printre statele membre UE cel mai putin dependente de importurile de energie 23%), o dependenta.

Bobul aduce cel mai bun rezultat pentru Romania la Jocurile Olimpice

Nicolae Istrate si Florin Craciun, cei doi sportivi care au format echipajul de bob doua persoane al Romaniei in competitia olimpica de la Soci, au adus luni cel mai bun rezultat pentru delegatia tricolora la Jocurile Olimpice de iarna din acest an.

Danube Delta Rally, cel mai bun raliu al anului 2013.

In plina pregatire a celei de-a XV-a editii, Danube Delta Rally a fost premiat de Federatia Romana de Automobilism Sportiv FRAS) in cadrul Galei Campionilor, care a avut loc sambata, 15 februarie, la Palatul Stirbey din Buftea. Danube Delta Rally a fost declarat cel mai bun raliu din Campionatul National de Raliuri Dunlop 2013, iar editia de anul acesta, a cincisprezecea din istoria evenimentului, candideaza la European Rally Trophy, acordat de Federation Internationale .

Romanii europenii cel mai putin activi cultural.

Datele ultimului Barometru european in sfera culturii, realizat in 2013, arata ca numai 21% din romani au vizitat un muzeu sau o galerie de arta in cursului anului trecut, cu 6% mai putin decat o faceau in urma cu 5 ani. Romanii sunt in general europenii cel mai putin activi in sfera culturii. Numai 7% din romani sunt activi si foarte activi cultural, fata de media europeana de 18%. Motivul principal pe care romanii l-au invocat cu privire la neparticiparea la activitati culturale in general, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )