Libnet.ro
UNICEF

16:15

Felul in care dormi spune multe despre tine. Explicatia pentru fiecare pozitie

Antena3 Antena3,
Felul in care dormi spune multe despre tine. Explicatia pentru fiecare pozitie

Spare ca pozitia in care dormim ne comunica ceva. Compara caracterul tau cu ceea ce spune pozitia in care dormi. Pozitia fetala este cea in care o persoana doarme pe o parte,cu picioarele ghemuite. continuă pe Antena3

Vocea spune multe despre noi: Cum sunt influentati cei din jur de felul in care vorbim

Oamenii sunt capabili sa determine cat de masive si puternice sunt persoanele din jur doar prin intermediul tonului vocii lor, sustin specialistii intr-un nou studiu. insa, pana acum, nu a investigat.

Uita-te cu atentie la aceasta imagine! Ce vezi prima data? Afla ce spune asta despre tine

Priveste cu atentie imaginea de mai sus. Ce vezi prima data? Afla ce fel de om esti in functie de acest lucru. Barbatii Daca ai descoperit prima data barbatul, inseamna ca ai tendinta sa te gandesti mai mult la.

Felul in care dormiti fiecare spune totul despre relatia voastra

Te-ai gandit vreodata ca pozitia in care dormi releva cat de bine te intelegi cu partenerul de viata? Iata ce spune pozitia in care dormi despre relatia ta de cuplu. Pozitia fotbal Cum e: dormiti amandoi pe o p.

Ce spune pozitia in care dormi despre relatia ta

Te-ai gandit vreodata ca pozitia in care dormi releva cat de bine te intelegi cu partenerul de viata? Iata ce spune pozitia in care dormi despre relatia ta de cuplu. Pozitia fotbal Cum e: dormiti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )