Libnet.ro
UNICEF

01:05

Femeia care a murit in accidentul rutier din centrul Capitalei era sefa unei sectii de la Primaria Chisinau

Adevărul Adevărul,
Femeia care a murit in accidentul rutier din centrul Capitalei era sefa unei sectii de la Primaria Chisinau

Femeia de 54 de ani care s-a stins din viata in dupa-amiaza zilei de miercuri, 28 februarie, dupa ce taximetrul in care se afla s-a ciocnit violent cu un troleibuz, era sefa sectiei educatie si tineret din cadrul Directiei generale educatie al Primariei Chisinau. continuă pe Adevărul

BIZON la volan! Un sofer a blocat traficul din centrul Capitalei. Zeci de autobuze au fost afectate (VIDEO)

Un sofer care a parcat neregulamentar a dat peste cap traficul din centrul Capitalei, marti seara. Fara sa-i pese de ceilalti participanti la trafic, acesta si-a parcat bolidul pe o straduta din.

Femeia care a murit cu arma in maini Despre femeile care au facut posibila Romania Mare: Cel mai greu e sa fii la datorie zi de zi, in conditii cumplite, chiar si atunci cand poate speranta a pierit

Material realizat prinProgramul Cultural Bucuresti-Centenarcu sprijinulPrimariei Municipiului Bucurestiprin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic. 2018 este.

Un consilier din Primaria Capitalei intra in razboi cu Biserica: Imobiliarele sunt sfinte...

Un consilier al USR din cadrul Primariei pare ca a declansat un adevarat razboi cu Biserica si vine .

O asociere de doua firme a castigat contractul de modernizare a unui sector din Centura Capitalei

Asocierea Sinohydro - Nord Vest Infrastructura si Servicii a castigat contractul pentru modernizarea sectorului DN2 - A2 al centurii Capitalei, proiect estimat la 233 milioane lei 50 milioane euro), fara TVA, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

Sinohydro - Nord Vest a castigat contractul pentru modernizarea unui sector din centura Capitalei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat astazi ca asocierea Sinohydro - Nord Vest Infrastructura si Servicii a castigat contractul pentru modernizarea sectorului DN2 - A2 al centurii Capitalei, proiect estimat la 233 milioane lei 50 milioane euro), fara TVA, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )