Libnet.ro
UNICEF

13:30

Femeia din Romania care a dirijat MII de dosare penale si a fost personaj principal in zeci de scandaluri la nivel inalt

Antena3 Antena3,
Femeia din Romania care a dirijat MII de dosare penale si a fost personaj principal in zeci de scandaluri la nivel inalt

Laura Codruta Kovesi a fost procuror general al Romaniei timp de 6 ani. Sefa procurorilor din Romania a predat stafeta dupa 6 ani de mandat. in acest timp, Laura Codruta Kovesi a fost tinta mai multor atacuri,. continuă pe Antena3

Studentii straini prefera facultatile din Romania

Peste 10 mii de tineri, din multe zone ale lumii, opteza pentru facultatile de medicina, stiinte tehnice, stiinte economice si inginerie din tara noastra. Iar numarul lor este aproape constant in.

VIDEO Philip Gordon, adjunctul lui Hillary Clinton: Continuam sa urmarim indeaproape situatia din Romania. Stim ca unii vor sa organizeze un nou referendum sau cauta alte cai de a scapa de presedinte

Philip Gordon, asistentul pentru Afaceri Europene si Eurasiatice al Secretarului de Stat american, Hillary Clinton, a spus ca SUA urmaresc indeaproape situatia din Romania, adaugind ca stim ca unii vor sa organizeze un nou referendum sau cauta alte cai de a scapa de presedinte. Gordon, care a vizitat in Romania dupa referendumul de demitere a lui Traian Basescu si le-a cerut atunci liderilor USL sa respecte deciziile Curtii Constitutionale, a mai spus ca daca presedintele e nepopular si mandatul sau nu reflecta dorinta poporului, calea de a rezolva aceasta situatie sint alegeri corecte si democratice.

Cum a trecut glontul pe la urechile bancilor din Romania.

Rezervele minime impuse bancilor de BNR au ajutat sistemul bancar sa se mentina in picioare fara ajutor de la stat. Ar cam fi insa timpul ca bancile sa-si reia activitatile clasice, adica sa atraga si sa dea bani cu dobanda. Evitarea unei crize bancare in Romania, care ar fi necesitat ajutor din bani publici, s-a datorat politicilor macroprudentiale ale Bancii Nationale a Romaniei BNR), inclusiv in ceea ce priveste rezervele minime obligatorii RMO), a declarat guvernatorul BNR, Mugur .

Mircea Dusa: Pentru a face ordine in listele electorale din Romania trebuie schimbat sistemul legislativ

Ministrul de Interne Mircea Dusa a declarat, duminica, la Punctul de intalnire de la Antena 3 ca, pentru a face ordine in listele electorale din Romania trebuie schimbat sistemul legislativ. Pentru a face.

Financial Times: Reputatia programului de privatizare din Romania are de suferit. Investitorii interesati de Tarom sau CFR Marfa sa ia aminte

Reputatia programului de privatizare din Romania are de suferit, dupa cazul Oltchim, iar investitorii interesati de Tarom sau CFR Marfa trebuie sa ia aminte la acest exemplu. intr-un comentariu postat pe blogul.

Corlatean: Nu au existat preocupari legate de situatia din Romania

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, ieri seara, ca nu au existat preocupari legate de recentele dispute politice interne din Romania in cadrul intalnirilor si contactelor avute cu ocazia participarii sale la Adunarea Generala a ONU, informeaza Antena3. ro.

Titus Corlatean: Nu au existat preocupari legate de disputele din Romania, in cadrul Adunarii Generale a ONU

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, vineri seara, la New York, ca nu au existat preocupari legate de recentele dispute politice interne din Romania in cadrul intalnirilor si contactelor avute cu.

Descoperire fabuloasa in Caras-Severin: Un speolog a gasit o bucata din asteroidul care a dus la disparitia dinozaurilor

Un barbat din Timisoara a descoperit, intr-o pestera din Caras-Severin, un meteorit gigant, vechi de peste 60 de milioane de ani, transmite PROTV. Asteroidul are cateva mii de tone si a cazut in.

Florin Salam se muta definitiv din Romania: Afla motivul

Florin Salam nu mai vrea sa traiasca in Romania, motiv pentru care a decis sa se mute definitiv in Statele Unite. Ramona Lazuran, prietena cantaretului, a dezvaluit motivele care l-au determinat pe Salam sa.

Cele mai bune proiecte online din Romania au fost premiate in cadrul Galei Internetics 2012

In cadrul Galei Internetics 2012, care a avut loc pe 1 octombrie, la Opera Nationala Bucuresti, au fost premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc. Agentiile care au urcat pe scena sunt:.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )