Libnet.ro
UNICEF

22:00

Femeia din Timisoara care si-a ucis fiica in varsta de patru ani, retinuta pentru 24 de ore. Ea le-a spus anchetatorilor ca nu are o explicatie logica pentru fapta sa

Hotnews Hotnews,
 Femeia din Timisoara care si-a ucis fiica in varsta de patru ani, retinuta pentru 24 de ore. Ea le-a spus anchetatorilor ca nu are o explicatie logica pentru fapta sa

Procurorii au decis, dupa trei ore de audieri, retinerea pentru 24 de ore a femeii de 38 de ani care si-a ucis fetita in varsta de patru ani, transmite news. ro. Oana Net le-a spus procurorilor ca nu are o explicatie logica pentru fapta sa. continuă pe Hotnews

Eroina zilei: Tanara din Timisoara care a adoptat un batran

Gest extrem de curajos al unei tinere din Timisoara. Anca Gaica a reusit sa schimbe, intr-o secunda, viata lui Ciprian Gataiantu, un batran sarman si abandonat. Tanara l-a luat din parcarea .

Educatoarea care si-a UCIS fiica de 4 ani, RETINUTA! Ce a impins-o la crima? Declaratie halucinanta in fata procurorilor

Educatoarea din Timisoara care si-a ucis cu sange rece copilul de doar 4 ani a fost retinuta, miercuri, de procurori. Oana Net, 38 de ani, i-a taiat venele si apoi a incecat-o in baie pe fetita sa, marti,.

Imagini tulburatoare surprinse in casa din Timisoara, unde mama si-a ucis micuta! Ce a gasit politistul la fata locului l-a facut sa izbucneaca in plans

Tragedia petrecuta marti seara a socat o tara intreaga, atunci cand o mama din Timisoara i-a taiat venele fiicei sale si apoi a inecat-o in cada. Oana Net a fost educatoare, iar in seara zilei de.

Tanara din Timisoara care si-a ucis aseara fetita de doar patru ani este o fosta educatoare! Motivul pentru care femeia si-a inecat fetita este halucinant

O crima de-a dreptul socanta a ingrozit Romania! O femeie, fosta educatoare de profesie, si-a ucis fetita de numai patru ani si apoi a incercat sa se sinucida. Motivul socant pentru care femeia ar fi.

Romanul din Teleorman care munceste 14 ore pe zi in Londra: Vrei sa faci o schimbare? Da tu exemplu!

Adrian Bulibasa a plecat acum 15 ani din Zimnicea ca sa-si faca un rost in viata. Acum traieste in Marea Britanie, are o mica afacere si este casatorit cu o brazilianca. Bulibasa locuieste in.

Victor Ponta, nou atac furibund la Dragnea: Oamenii din PSD care inca mai cred minciunile lui sper sa se trezeasca!

Fostul premier Victor Ponta vine vine cu o noua replica dupa acuzatiile formulate, marti seara, de Liviu Dragnea la Antena 3 privind modul in care a fost format guvernul Ponta in 2012, dupa caderea Cabinetului.

Horia Georgescu, dezvaluiri uluitoare: SRI era una din entitatile care formula informari catre ANI

Horia Georgescu a declarat marti, dupa audierea din Comisia privind clarificarea aspectelor ce tin d.

Cum a fost trezit un sofer din Moldova care a blocat o strada dupa ce a adormit in masina

Caz uluitor pe o strada din Chisinau, in apropierea penitenciarului Cricova. Un sofer care parcase in zona a chemat Politia dupa ce si-a gasit autoturismul blocat. Omul s-a uitat pe geamul masinii si l-.

Tanarul din Pitesti care si-a lasat prietenul in strada sa moara, lasat in libertate

Politistii argeseni au decis sa il lase in liberate pe tanarul de 20 de ani care duminica dupa-amiaza si-a abandonat prietenul in plina strada si l-a lasat sa moara. Acesta va fi cercetat in.

Primul oras din Romania care va avea un functionar public virtual

Primul functionar public virtual din Romania, numit Antonia, bazat pe inteligenta artificiala, va fi lansat in 15 aprilie la Cluj. Antonia va dirija cererile online ale cetatenilor si ii va ajuta pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )