Libnet.ro
UNICEF

01:05

Femeia gratiata de Traian Basescu pe vremea cand era presedinte, retinuta din nou de procurori pentru furt

B1 B1,
Femeia gratiata de Traian Basescu pe vremea cand era presedinte, retinuta din nou de procurori pentru furt

Politistii constanteni si cei ai Directiei Operatiuni Speciale din cadrul cadrul Politiei Romane au efectuat, marti, 22 de perchezitii la persoane banuite de furturi din locuinte. in urma. continuă pe B1

Femeia pe care o gratiase presedintele Romaniei, retinuta din nou pentru furt

Femeia care a fost gratiata in trecut de fostul presedinte Traian Basescu, dupa ce a fost condamnata la trei ani de inchisoare pentru furt, a fost din nou retinuta, potrivit.

Traian Basescu, reactie dura legat de ultimele discutii din sistemul de invatamant: Retrograzii Ecaterina Andronescu, Victor Viorel Ponta si Liderii Sindicali! (FOTO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avut luni o reactie pe tema initiativei Ecaterina Andronescu de a amana concursurile de numire de directori de scoli pentru un an. Presedintele PMP o acuza pe fosta.

Traian Basescu, despre confuziile privind numarul romanilor din diaspora aflati pe listele electorale: Constantam ca PSD si PNL prin legea pe care au votat-o cu 2 maini nu fac decat sa impiedice votul din strainatate (VIDEO)

Fostul presedinte a atras atentia asupra neintelegerii dintre cele doua categorii de votanti, cei 9. 000 de romani care sunt doar rezidenti in strainatate si au trebui sa se inscrie pe.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )