Libnet.ro
UNICEF

12:45

O femeie de 60 de ani a murit in urma unui incendiu izbucnit in zona Dristor din Capitala

B1 B1,
O femeie de 60 de ani a murit in urma unui incendiu izbucnit in zona Dristor din Capitala

Ofemeie a murit in urma unui incendiu puternic izbucnit, luni seara, intr-un apartament din zona Dristor, Bucuresti. Focul a izbucnit la etajul al treilea, cinci autospeciale intervenind pentru a-l. continuă pe B1

O femeie de circa 70 de ani a murit in urma unui incendiu izbucnit in zona Dristor din Capitala

Ofemeie a murit in urma unui incendiu puternic izbucnit, luni seara, intr-un apartament din zona Dristor, Bucuresti. Focul a izbucnit la etajul al treilea, cinci autospeciale intervenind pentru a-l.

4 victime rutiere din cauza unui... incendiu de miriste

4 persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie petrecut in aceasta seara in comuna Branceni. Doua autoturisme au intrat in coliziune dupa ce o persoana a dat foc miristii, iar fumul produs de incendiu a redus vizibilitatea in zona.

Update. Rusia: Cel putin 18 persoane au murit, in urma unui accident dintre un camion si un autobuz

Update 18. 00 - Cel putin 18 persoane au murit in Rusia, in urma coliziunii dintre un camion si un autobuz care transporta copii, anunta Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta. Bilantul precedent era de 14.

Irak: Cel putin 38 de oameni au murit in urma unui atentat sinucigas

Cel putin 38 de persoane au murit si alte 20 de persoane au fost ranite intr-un atentat sinucigas comis, ieri seara, de Ramadan, in Irak, potrivit AFP.

Pistele aeroportului londonez Heathrow au fost inchise in urma unui accident aviatic

Pistele aeroportului londonez Heathrow au fost inchise, vineri, in urma unui accident aviatic in care a fost implicat un avion al companiei Ethiopian Airlines, informeaza BBC News. Potrivit unui purtator de.

Sase persoane au ajuns la spital in urma unui accident care a avut loc pe A1

Sase persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc in aceasta dimineata pe A1, dupa ce soferul unui microbuz care efectua o cursa din Bucuresti catre Ploiesti a pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil.

Mai multe persoane au ajuns la spital in urma unui accident care a avut loc pe A1

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc in aceasta dimineata pe A1, dupa ce soferul unui microbuz care efectua o cursa din Bucuresti catre Pitesti a pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil.

Mai multe persoane au ajuns la spital in urma unui accident care a avut loc pe A1. Soferului i s-a facut rau la volan

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc vineri dimineata pe A1, dupa ce soferul unui microbuz care efectua o cursa din Bucuresti catre Pitesti a pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil.

La 34 de ani, un CELEBRU cantaret de manele din Romania a suferit un INFARCT. Slabise drastic in urma unui regim

Cantaretul Liviu Guta a suferit un infarct. A fost dus de urgenta la spitalul Universitar unde i se vor face mai multe analize. Artistul in varsta de 34 de ani se intorcea de la o sala de sport unde mergea.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )