Libnet.ro
UNICEF

08:00

O femeie de 94 de ani din Prahova, violata de un tanar de 19 ani. Perversul a fost prins dupa o luna

Adevărul Adevărul,
O femeie de 94 de ani din Prahova, violata de un tanar de 19 ani. Perversul a fost prins dupa o luna

Batrana abuzata de catre tanarul de 19 ani locuieste in comuna Tataru din Judetul Prahova, iar violul s-a petrecut in noaptea de 16 spre 17 octombrie. continuă pe Adevărul

Copil de 12 ani, ucis de o masina condusa inconstient de un tanar de 19 ani din Arges

Politistii din cadrul Politiei Orasului Mioveni au retinut astazi un tanar de 19 ani, din comuna argeseana Davidesti, autorul unui accident mortal in care victima a fost un copil.

Femeie de 83 de ani, gasita carbonizata intr-o locuinta mistuita de un incendiu

Femeie de 83 de ani, din comuna damboviteana Odobesti, a fost gasita carbonizata intr-o locuinta mistuita de un incendiu. Tagedia a avut loc joi dimineata.

Jumatate dintre localitatile din Prahova depasesc rata de infectare de 3 la mia de locuitori. Doua au indice peste 7

Jumatate dintre localitatile din Prahova au o rata de infectare cu noul coronavirus de peste 3 cazuri la mia de locuitori, iar in doua dintre acestea indicele de infectare a trecut de 7.

Moderna a anuntat ca vaccinul sau este 94,5% eficient in prevenirea COVID-19

Moderna Inc a precizat, luni, ca vaccinul sau experimental este 94,5% eficient in prevenirea COVID-19, procentul fiind fundamentat pe datele dintr-un studiu clinic aflat in faza avansata. Moderna.

Comuna din Prahova cu cea mai mare rata de infectate la mia de locuitori. Aici au resedintele de vacanta politicieni cunoscuti

Cu o rata de infectare de 7,36, comuna Cornu a ajuns pe primul loc in clasamentul localitatilor din Prahova privind rata incidentei cumulative a COVID-19 la 1000 locuitori, conform unui raport remis presei de Prefectura.

Liderul Bisericii Grecesti, internat intr-un spital din Atena cu COVID-19, alaturi de arhiepiscopul Bisericii Ortodoxe a Albaniei Anastasios

Liderul Bisericii Grecesti, Arhiepiscopul Ieronim al II-lea al Atenei, este infectat cu SARS-CoV-2 si a fost internat intr-un spital din Atena. in aceeasi unitate spitaliceasca estespitalizat de zece zile.

Medic din prima linie COVID-19: Sunt pacienti tineri, fara factori de risc sau boli asociate, care dupa cateva zile de evolutie favorabila se deterioreaza rapid, inexplicabil

Modul de manifestare a infectiei SARS-COV2 si evolutia simptomatologiei sunt imposibil de anticipat, avertizeaza medicul Gabriel Gavrilut, seful Sectiei de Pneumologie de la Spitalul Judetean din Zalau. Chiar daca majoritatea celor infectati sunt asimptomatici sau fac forme de gravitate usoara sau medie, exista pacienti care fac forme severe de boala si in absenta comorbiditatilor sau varstei avansate. Sunt pacienti tineri, fara factori de risc sau boli asociate, care dupa zile de evolutie favorabila se deterioreaza rapid, inexplicabil, avand nevoie de oxigenoterapie, ventilatie non-invaziva sau chiar invaziva intubare).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )