Libnet.ro
UNICEF

07:00

Femeie, atacata de cainii maidanezi, in zona Lacul Tei din Bucuresti.

România Liberă România Liberă,
Femeie, atacata de cainii maidanezi, in zona Lacul Tei din Bucuresti.

O femeie a fost muscata de picior de un caine fara stapan, duminica, in zona Lacul Tei din Bucuresti, potrivit B1TV. Incidentul s-a produs, duminica, in apropierea zonei in care Ionut Anghel a murit dupa ce a fost sfasiat de o haita de caini comunitari. Citeste si: Despagubire de 15. 000 de euro, pentru ca a fost muscata de caini de paza Primarul Sorin Oprescu spunea atunci ca nu are parghiile necesare pentru a strange si eutanasia cainii de pe strazi. Citeste si: Noile norme privind legea . continuă pe România Liberă

Bucuresteanca, muscata de caini maidanezi, in zona Lacul Tei

Inca o victima a cainilor maidanezi in Capitala. O femeie a fost muscata de picior de un caine fara stapan, ajungand de urgenta la spital. Animalul a atacat tot in zona lacului Tei, acolo unde Ionut,.

O femeie a fost muscata de un caine maidanez in zona parcului Tei din Capitala, acolo unde a fost sfasiat Ionut

O femeie a fost muscata de un caine maidanez in zona parcului Tei din Capitala, aceeasi zona in care a fost omorat, in urma cu cateva luni, si Ionut. in prezent, femeia este internata in spital. Medicii.

Maidanezii din zona Parcul Tei au lovit din nou: O femeie de 60 de ani, internata in spital cu rani serioase

Maidanezii din zona parcului Lacul Tei din Bucuresti au facut o noua victima, dupa ce la inceputul lunii septembrie, Ionut Anghel, baiatul in varsta de 4 ani, a fost sfasiat de o haita de caini comunitari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )