Libnet.ro
UNICEF

22:16

O femeie din Brazilia a murit de Covid-19 imediat dupa ce a nascut gemeni

B1 B1,
O femeie din Brazilia a murit de Covid-19 imediat dupa ce a nascut gemeni

O tanara din Brazilia, diagnosticata cu noul coronavirus Covid-19,a muritla doar cateva momente dupa ce a nascut gemeni. Situatia din tara sudamericana este foarte grava, dupa ce aproape 1,5. continuă pe B1

Catalin Botezatu, dezvaluiri intime. De ce a fost Bianca Dragusanu ultima femeie din viata lui

In urma cu aproximativ 7 ani, in presa mondena se scria mult despre cuplul Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu, ba mai mult, la un moment dat se zvonea ca cei doir ar putea sa se casatoreasca. Dar cum planurile de acasa nu se pupa cu cele din targ, nici relatia dintre cei doi nu a .

O femeie din Alba a primit timp de 16 ani o pensie mai mica, din cauza unei greseli de calcul Violeta Alexandru isi cere scuze

O femeie a primit o pensie mai mica, timp de 16 ani, din cauza unei erori de calcul a functionarilor care lucreaza la Casa de Pensii Alba. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca i-a cerut demisia seful de serviciu vinovat, care avea o mustrare scrisa pentru o alta eroare din urma cu doua luni si ii cere scuze femeii.

Marcel Pavel, externat din spital! Cum se simte dupa problemele grave din ultimele saptamani

Vesti bune despre Marcel Pavel. Cantaretul a fost externat din spital dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Marcel Pavel a fost vindecat dupa 3 sapatamani de spitalizare. Artistul a scapat atat de infectia cu coronavirus, precum si de pneumoniile pacatoase dobandite pe platoul de filmare. Marcel Pavel a fost externat din spital. Cum se .

ştiri de la B1

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )