Libnet.ro
UNICEF

20:30

O femeie din China a trecut prin SCANERUL CU RAZE X al statiei de tren de DRAGUL banilor (VIDEO)

B1 B1,
O femeie din China a trecut prin SCANERUL CU RAZE X al statiei de tren de DRAGUL banilor (VIDEO)

O femeie din China a ales sa-si urmeze in scanerul cu raze X al statiei de tren doar pentru a-si pazii banii. in clipul video postat pe pagina de Facebook a platformei Pear Video se arata cum un responsabil. continuă pe B1

VIDEO China: O femeie a trecut prin scanerul cu raze X pentru bagaje pentru ca a vrut sa-si pazeasca banii din poseta

O femeie din sudul Chinei a preferat sa intre impreuna cu poseta ei in scanerul cu raze X al statiei de tren decat sa se desparta de geanta, scrie presa chineza, citata de Reuters.

CUTREMURATOR ce a facut o FEMEIE din Anglia cand a AFLAT ca este iNSELATA

Rachel, o femeie din Anglia a luat o decizie cutremuratoare dupa ce si-a prins logodnicul ca o inseala cu o femeie din China. Femeia a ales, ca metoda de razbunare, sa il mutileze pe barbat in zona.

Gripa a mai facut o VICTIMA, dupa ce o femeie din Arad a MURIT. Numarul DECESELOR creste ALARMANT

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Arad a anuntat ca o femeie, in varsta de 63 de ani, a decedat din cauza complicatiilor cauzate de gripa care au condus la stop cardiorespirator si nu a mai putut fi.

SE ANUNTA MARE PROTEST! MOBILIZARE la PSD Prahova: Primarii din judet, convocati prin SMS la manifestatie, in fata DNA Ploiesti

Mobilizare la PSD Prahova in contextul scandalului de la DNA Ploiesti. Primarii social-democrati din judet au primit miercuri cate un SMS de la consilierul judetean Rares Enescu, prin care li se cerea ca joi.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )