Libnet.ro
UNICEF

06:45

O femeie din Cluj a fost retinuta de politie dupa ce si-a lovit bebelusul de un an si a amenintat ca-l arunca sub tren

Adevărul Adevărul,
O femeie din Cluj a fost retinuta de politie dupa ce si-a lovit bebelusul de un an si a amenintat ca-l arunca sub tren

O femeie, in varsta de 28 de ani, din comuna clujeana Borsa, a fost retinuta de politistii clujeni dupa ce aceasta si-a agresat copilul de un an si a amenintat ca-l va arunca sub tren daca nu va fi lasata sa calatoreasca fara bilet. continuă pe Adevărul

O femeie din Galati a aruncat motorina pe niste gunoaie, dar a luat si ea foc. A fost adusa la spital cu elicopterul SMURD

O femeie din comuna Baleni a fost adusa cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgenta Galati dupa ce a luat foc in timp ce isi curata gospodaria de resturi vegetale si gunoaie, a declarat, marti, directorul.

Autodenunt n cazul exploziei din Cluj n care a fost ranit un pompier: Un barbat de 31 de ani s-a prezentat la politie

Un clujean de 31 de ani s-a autodenuntat spunand ca este cel care a realizat dispozitivul a carui explozie a ranit joia trecuta un angajat ISU in Manastur, potrivit Actual de Cluj.

Acuzatii halucinante la o scoala din Cluj. Ce le-a povestit parintilor o eleva de clasa a sasea

Acuzatii halucinante la o scoala din judetul Cluj. O eleva de clasa a sasea le-a povestit parintilor si profesorilor ca a fost abuzata sexual chiar de catre dirigintele ei. Barbatul de 62 de ani ar fi .

Clipe de cosmar pentru o femeie din Prahova. A ramas blocata timp de doua ore intre un zid si gardul casei. Pompierii au intervenit de urgenta

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova au intervenit, marti dimineata, pentru a salva o femeie care a ramas blocata intre un gard si zidul casei. Victima cazuse de pe.

Primele imagini cu suspectul exploziei din Cluj! Autoritatile, APEL catre cetateni (VIDEO)

Politistii clujeni au transmis public imaginile cu suspectul care a lasat cutia ce a explodat, provocand ranirea unui pompier. De asemenea, ISU Cluj a precizat ca barbatul are o inaltime de 1,90-1,95 m,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )