Libnet.ro
UNICEF

01:05

Femeie din Dolj ucisa de viitura. A fost gasita fara suflare in apropierea locuintei sale

Antena3 Antena3,
Femeie din Dolj ucisa de viitura. A fost gasita fara suflare in apropierea locuintei sale

O femeie de 59 de ani din Dolj a fost luata de viitura in urma cu cateva zile si miercuri a fost gasita fara viata in paraul din localitatea Terpezita. Trupul victimei a fost gasit astazi de. continuă pe Antena3

Femeie din Dolj ucisa de viitura. Trupul victimei a fost gasit la cateva sute metri de casa ei

O femeie in varsta de 59 de ani a fost luata de viitura in urma cu cateva zile, iar astazi a fost gasita inecata miercuri, in paraul din localitatea Terpezita, judetul Dolj.

Fetita de doua luni gasita fara suflare. Parintii plecasera la munca si o lasasera in grija fratelui sau de 13 ani

O fetita de doua luni a fost gasita fara suflare in pat. Micuta fusese lasata in grija fratelui sau de 13 ani, in timp ce parintii se aflau la stana. Vecinii sustin ca parintii nu aveau del.

Placa funerara a celui mai popular primar al Sibiului pana la Klaus Iohannis a fost gasita in locul mormantului baronului von Brukenthal

Descoperiri inedite au avut loc recent in Biserica evanghelica din Sibiu: a fost gasita placa funerara a primarului orasului din anii 1500 in locul unde se credea ca e mormantul baronului Samuel von Brukenthal; dar si pereti ai vechii biserici romanice pe care a fost construita actuala cladire.

NOTELE la EVALUAREA NATIONALA 2018. Ce note au luat elevii din DOLJ. EDU.RO a publicat rezultatele

Rezultatele Evaluarii Nationale, pe care peste 150. 000 de elevi au sustinut-o in perioada 11-14 iunie, au fost afisate marti, atat la institutiile de invatamant, cat si pe.

Faze tari:Motivul pentru care ciocolata americana are un gust oribil; O femeie din Indonezia, nghitita de un piton urias; Instagram pregateste functia care sa te scape de dependenta de aplicatie

Masini disparute in gropi, dupa ce s-a surpat asfaltul. O avarie la conducta principala de apa le-a dat multe batai de cap soferilor din Manchester, New Hampshire. Sistem AI brevetat de Uber care poate alerta soferul autoturismului atunci cand este prea obosit, sau sub influenta alcoolului. Echipate cu senzori de drum performanti si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )