Libnet.ro
UNICEF

13:15

Femeie din Iasi fara antecedente medicale, ucisa de gripa in doar 24 de ore. Este a 35-a victima de la inceputul sezonului gripal in Romania (VIDEO)

B1 B1,
Femeie din Iasi fara antecedente medicale, ucisa de gripa in doar 24 de ore. Este a 35-a victima de la inceputul sezonului gripal in Romania (VIDEO)

Gripa de sezon a ucis in doar 24 de ore o femeie din Iasi care nu avea antecedente medicale. Virusul i-a afectat rapid plamanii si nu a lasat timp organismului ei sanatos sa isi activeze mecanismele de. continuă pe B1

Este cea mai dorita femeie din lume, dar putini stiu cu cine s-a casatorit. Ce barbat se iubeste cu Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai dorite femei din lume, afisand pe internet imaginea unei femei caline, senzuale si timide. Supranumita Zeita Instagramului, modelul de mandreste cu un corp perfect, care poate fi atins de un singur barbat. Cu cine s-a casatorit? Cu cine se iubeste Emily Ratajkowski, cea mai dorita femeie din lume? .

O femeie din Brasov a gasit un pansament imens in shaorma (VIDEO)

Surpriza neplacuta pentru o femeie din Brasov. Aceasta a mers la un fast-food renumit din centrul orasului pentru a-si lua mancare la pachet. Cand a ajuns acasa femeia avut parte de o descoperire care iti.

Postasul din Iasi, acuzat ca a furat pensiile romanilor, a fugit in strainatate

Un postas din Iasi, acuzat ca a furat pensiile oamenilor, a fugit in strainatate inainte sa fie audiat de judecatori.

Povestea portofelului cu 19.000 de euro, pierdut intr-o parcare din Iasi. Ce spune politia

Ce facem noi ca cetateni cinstiti cand gasim pe strada un portofel cu o suma de bani in el? Nu-i normal sa il predam organelor de politiei?. Asa a facut o tanara mamica din Iasi. Desi este amarata, banii reprezentand o grija, a dat o lectie de spirit civic. Povestea portmoneului cu 19. 000 de euro, .

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )