Libnet.ro
UNICEF

05:00

O femeie din Spania, crezuta moarta de Covid, a revenit la azil dupa 10 zile

Hotnews Hotnews,
 O femeie din Spania, crezuta moarta de Covid, a revenit la azil dupa 10 zile

O femeie in varsta de 85 de ani crezuta moarta de familia ei, din cauza coronavirusului, si-a surprins rudele intorcandu-se la azilul unde era ingrijita la noua zile dupa ce li s-a zis ca ea a fost inmormantata. continuă pe Hotnews

O femeie din Bacau, vaccinata anti-COVID-19, a murit. Aceasta avea multiple boli. CNCAV: Datele sugereaza o suprapunere de evenimente fara legatura de cauzalitate cu vaccinarea

O femeie in varsta de 73 de ani din Bacau, vaccinata impotriva COVID-19, a murit vineri, in jurul orei 19. Aceasta suferea de multiple afectiuni cronice. Informatiile primite pana la acest moment.

O femeie din Romania a murit in aceeasi zi in care s-a vaccinat anti-covid. Ce probleme de sanatate avea

Etapa a doua din campania de vaccinare anti-covid este in plina desfasurare. Sunt multe necunoscute in privinta vaccinului Pfizer. Au inceput sa apara pacienti care sunt vaccinati, cu diferite efecte secundare. Daca pana acum au fost doar efecte simple, de data asta vorbim de un deces al unei femei din Bacau. in Bacau primul deces .

Procuratura din Spania investigheaza peste 200 de cazuri legate de gestionarea pandemiei in caminele de batrani

Procuratura din Spania investigheaza peste 200 de cazuri, posibil penale, legate de gestionarea necorespunzatoare a pandemiei in caminele de batrani, unde primul val al infectiilor cu noul coronavirus s-a raspandit aproape necontrolat.

Oana Roman, furioasa din cauza vaccinarii anti-covid-19. Ce a patit Mioara, mama ei

Vedetele, precum toti romanii, schimba diferite stari in aceasta perioada, de la fericire sau nerabdare, pana la indignare. Oana Roman a trait revolta, din cauza faptului ca nu si-a putut programa mama, pe Mioara Roman, la a doua etapa de administrare a serului anti-COVID-19, aceasta facand parte din categoria oamenilor vulnerabili in fata noului virus.

O batrana moarta de COVID-19 s-a intors 10 zile mai tarziu la caminul unde locuia

O femeie in varsta de 85 de ani din Spania s-a intors la centrul de ingrijire a batranilor unde locuia la noua zile dupa ce familia fusese anuntata ca aceasta fusese ingropata.

O femeie din Bacau a murit dupa ce s-a vaccinat. Explicatia CNCAV: suprapunere de evenimente fara legatura cu vaccinarea

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a transmis, vineri seara, ca o femeie de 73 de ani din Bacau, vaccinata in cursul zilei si care nu a prezentat reactii imediat dupa primirea dozei, a murit la cateva ore dupa Incidentul, considerat a fi fara legatura cu vaccinarea, relateaza news. ro.

Raluca Turcan: imi pare rau ca sunt singura femeie din Guvern. M-am convins ca politica nu e nici pe departe despre egalitatea de gen

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca ii pare rau ca este sinngura femeie care face parte din cabinetul Citu si ca s-a convins, din nou.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )