Libnet.ro
UNICEF

19:45

O femeie din Vaslui a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost batuta de sot cu ciocanul

Antena3 Antena3,
O femeie din Vaslui a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost batuta de sot cu ciocanul

O femeie in varsta de 59 de ani, din localitatea vasluiana Feresti, a ajuns in stare grava la spital, cu mai multe coaste rupte si cu fractura de maxilar, dupa ce a fost batuta cu bestialitate cu ciocanul de. continuă pe Antena3

O femeie din Vaslui a ajuns in stare grava la spital, fiind batuta cu ciocanul de sotul sau

O femeie de 59 de ani din localitatea vasluiana Feresti a ajuns in stare grava la spital, fiind batuta cu ciocanul de sotul sau. Barbatul, in varsta de 63 de ani, consumase prea mult alcool si astfel a.

Accident grav in Vaslui. Un politist se afla in stare grava la spital, dupa ce a rupt cu masina un stalp de telefonie

Dragos Macovei, un vasluian in varsta de 33 de ani, angajat al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Vaslui, a ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident de circulatie.

Un barbat de 58 de ani din Vaslui, atacat de haita de caini a unui cioban

Un barbat in varsta de 58 de ani, din localitatea vasluiana Jigalia, a ajuns in stare grava la spitalul din Barlad cu mai multe plagi muscate, dupa ce a fost atacat pe camp de o haita de caini care.

O femeie din Iasi a fost despagubita dupa ce a fost muscata de un caine maidanez (VIDEO)

Caz fara precedent in judetul Iasi. O femeie a fost despagubita de primaria din Targu Frumos dupa ce a fost muscata de un caine maidanez. Incidentul s-a intamplat in mai 2008. Dupa 5 ani de judecata,.

Vaslui: Barbat internat in stare grava, dupa ce a fost atacat de cainii unui cioban

Un barbat in varsta de 58 de ani a ajuns in stare grava la spitalul din Barlad, dupa ce a fost atacat pe camp de o haita de caini apartinand unui cioban care isi tinea stana inafara satului. Vasluianul.

O femeie din Shanghai se dezbraca complet in cele mai aglomerate locuri din oras (FOTO)

O femeie din Shanghai se dezbraca complet in cele mai aglomerate locuri din orasul chiez, relateaza DailyMail. Dupa ce scapa de haine, tanara isi face fotografii pe care le posteaza, mai apoi, pe.

Un barbat a ajuns la spital dupa ce a pornit gazele pentru a-si ucide sotia

Un barbat din a incercat sa isi ucida sotia, marti, dupa ce femeia a vrut sa il dea afara din casa, relateaza B1 TV. Barbatul, care traia in concubinaj cu femeia pe care a incercat sa o ucida, a.

Presedinta Argentinei, externata din spital dupa ce a suferit o interventie chirurgicala la cap

Presedinta Argentinei,Cristina Kirchner, a fost externata duminica din spitalul din Buenos Aires unde a fost operata cu succes saptamana trecuta pentru indepartarea unui hematom cerebral. Kirchner, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )