Libnet.ro
UNICEF

17:00

O femeie fost pilot n Marina Americana, eroina care a reusit sa aduca de urgenta la sol avionul al carui motor a explodat n timpul zborului

Hotnews Hotnews,
 O femeie fost pilot n Marina Americana, eroina care a reusit sa aduca de urgenta la sol avionul al carui motor a explodat n timpul zborului

Tammie Jo Shults, fost pilot in Marina Americana si printre primele femei care au zburat cu un avion de lupta F-18, a reusit sa aduca la sol avionul companiei americane Southwest Airline, dupa ce unul dintre motoare a explodat in timpul zborului si a spart unul dintre hublourile aeronavei, creand panica printre pasageri si tragand in exterior o femeie, relateazaMSN. com. continuă pe Hotnews

Eroina zboului 1380 al companiei Southwest Airlines este o femeie fost pilot in Marina americana VIDEO

Tammie Jo Shults, in varsta de 56 de ani, este eroina zborului 1380 al companiei Southwest Airlines ce a aterizat de urgenta , ieri, la Phladelphia. Ea se afla la mansa aeronavei Boeing 737-700 si a evitat o catastrofa aviatica, ieri, dupa ce unul din cele doua motoare a explodat. Tammie Jo Shults este una dintre primele femei piloti din marina americana si a zburat pe avioane de lupta F-18.

VIDEO Eroina zborului 1380 al companiei Southwest Airlines este o femeie fost pilot in Marina americana

Tammie Jo Shults, in varsta de 56 de ani, este eroina zborului 1380 al companiei Southwest Airlines ce a aterizat de urgenta, marti, la Philadelphia. Ea se afla la mansa aeronavei Boeing 737-700 si a evitat o catastrofa aviatica, dupa ce unul dintre cele doua motoare a explodat.

Depasire senzationala in IndyCar. Un fost pilot de F1 a reusit o tripla uluitoare (VIDEO)

Sebastien Bourdais, fost pilot in Formula 1 si cvadruplu campion al defunctului Champ Car World Series, a reusit depasirea cursei in Grand Prix-ul din Long Beach, California.

Rubens Barrichello, fost pilot de Formula 1, a fost victima unui AVC si a avut o tumoare la creier

Fostul pilot de Formula 1 Rubens Barrichello, in varsta de 45 de ani, a declarat ca a fost victima unui accident vascular cerebral AVC) si ca a fost supus unei operatii pentru inlaturarea unei tumori benigne la.

Herta Muller, laureata a premiului Nobel, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor: Care este motivul (VIDEO)

Herta Muller, laureata a premiului Nobel pentru literatura, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romania pentru ca nu a platit niciodata cotizatia care trebuie achitata de fiecare membru al.

Postul de radio Europa FM a fost vandut: Suma record pentru care proprietarul de la Sparta Praga a achizitionat mai multe radiouri din Europa de est

Postul de radio Europa FM a fost vandut. Grupul francez Lagardere ca a vandut mai multe radiouri din Romania, Cehia, Polonia si Slovacia, obtinand 73 de milioane de euro in urma tranzactiei, informeaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )