Libnet.ro
UNICEF

16:00

O femeie se marita cu un barbat mai tanar decat copiii ei. Povestea uluitoare, cum a putut sa minta

Playtech Playtech,
O femeie se marita cu un barbat mai tanar decat copiii ei. Povestea uluitoare, cum a putut sa minta

Sharon Hawkins, in varsta de 50 de ani, se va casatori cu Perry Hopstein, in varsta de 22 de ani. Cei doi si-au dat intalnire dupa ce femeia si-a redus varsta pe Tinder la 19 ani. Cuplul are in plan sa-si uneasca destinele anul acesta, dupa doar un an de cand s-au gasit prin intermediul . continuă pe Playtech

GERMANIA: Nivelul datoriei din bugetul pe 2020 este mult mai redus decat se estima

Guvernul german a finalizat bugetul pe 2020 cu o datorie neta sub 150 de miliarde de euro 181 de miliarde de dolari), care este cu aproximativ o treime mai redusa decat imprumuturile planificate intial, de aproape 218 miliarde de euro, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

CEA MAI MARE BANCA ELVETIANA ESTIMEAZA PENTRU 2021: Preturile argintului si platinei vor creste mai mult decat cotatia aurului

Evolutia de pe piata argintului va fi sustinuta de redresarea economiei, respectiv de cererea industriala * Un accent mai mare din partea decidentilor politici pe energia regenerabila si decarbonizare poate ajuta, de asemenea, pretul argintului 2020 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru aur, intrucat investitorii s-au orientat masiv catre acest activ considerat refugiu, data fiind criza generata de pandemia de coronavirus. O influenta au avut, de asemenea, incertitudinile geopolitice.

Mutatia sud-africana a COVID-19 este de 1,5 ori mai contagioasa decat varianta obisnuita

In luna octombrie a anului trecut a fost descoperita o noua tuplina de COVID-19, in Africa de Sud. Mutatia este la acest moment una dintre cele mai raspandite de pe continentul african, iar specialistii au ajuns.

Emanuel Gyenes, dupa ce a terminat al 11-lea Dakar: Este mai mult decat mi-as fi dorit

Emanuel Gyenes a scris, sambata, pe Facebook, ca este extraordinar ca a reusit sa incheie a 11-a editie a Raliului Dakar, mai ales ca in 2020, din cauza unei accidentari, a fost nevoit sa mearga cinci luni cu ajutorul carjelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )