Libnet.ro
UNICEF

08:16

Femeie moarta in Arges, la doar cateva minute dupa ce a votat. Ce i s-a intamplat in curtea sectiei de votare

Playtech Playtech,
Femeie moarta in Arges, la doar cateva minute dupa ce a votat. Ce i s-a intamplat in curtea sectiei de votare

Incidentele din ziua alegerilor prezidentiale continua. Vestile rele vin de aceasta data din judetul Arges, unde o femeie si-a pierdut viata astazi la cateva minute dupa ce si-a exercitat dreptul de vot la un din sectiile de votare. Tragedia s-a intamplat astazi, in curtea liceului unde functioneaza sectia de votare nr. 173, potrivit adevarul. ro. continuă pe Playtech

Cutremur in Romania, la cateva minute dupa ce s-au inchis sectiile de votare

La numai cateva minute de la inchiderea urnelor de vot in Romania a avut loc un cutremur in zona seismica Vrancea. Cutremurul cu magnitudinea de 3,7 a fost detectat in judetul Vrancea, la ora 21:07:06. Seismul.

O femeie din Arges a murit in curtea sectiei de votare

O femeie din Arges a murit duminica, la cateva minute dupa ce si-a exprimat optiunea de vot. Femeia a iesit de la urne, dar n-a mai apucat sa ajunga acasa.

Veste teribila pentru o tanara. A aflat ca are cancer cu doar cateva ore inainte de a naste

O tanara mamica a trecut prin cel mai cumplit episod al vietii sale. Cu doar cateva ore inainte de a-si aduce copilul pe lume, a primit cea mai grea lovitura din partea destinului. a aflat ca sufera de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ion Iliescu a votat. Urna mobila a plecat de la resedinta fostului presedinte dupa doar cateva minute

Ion Iliescu a votat. Urna mobila a plecat de la resedinta fostului presedinte dupa doar cateva minute. Urna mobila de la Liceul Jean Monnet a.

Alegeri prezidentiale 2019. O femeie din Arges a murit in curtea sectiei de votare. Este a treia persoana decedata in interiorul sau in proximitatea unei sectii de vot

O femeie de 69 de ani din judetul Arges a murit, duminica, la scurt timp dupa ce a votat. Femeii i s-a facut rau in curtea unei sectii de votare din localitatea Stefanesti, fiind resuscitata, dar fara succes, relateaza Mediafax.

Marina s-a mutat in Danemarca. Ce a descoperit dupa doar cateva zile: Am intrat la metrou si asta chiar m-a socat!

A plecat din tara suparata, dupa un scandal la Opera Nationala Bucuresti, despre care nu mai vrea sa isi aminteasca. A fost decisa sa o ia de la capat intr-o tara nordica mult mai linistita, unde.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )