Libnet.ro
UNICEF

10:30

O femeie a pus bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu suc de lamaie. Ce s-a intamplat in cel mai scurt timp

Playtech Playtech,
O femeie a pus bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu suc de lamaie. Ce s-a intamplat in cel mai scurt timp

Toata lumea stie ca bicarbonatul de sodiu este bun la multe. De la curatat prin casa si pana la micile tratamente naturiste. Dar stiti ce se intampla cand amestecati, chiar si din greseala, bicarbonatul de sodiu si sucul de lamaie intr-un pahar? Vom incerca sa aflam impreuna. Ce putere secreta au bicarbonatul de sodiu si . continuă pe Playtech

O femeie a pus bicarbonat de sodiu langa geam. A avut cea mai mare surpriza cand a vazut ce a urmat

Despre bicarbonatul de sodiu stie toata lumea ca are extrem de multe intrebuintari casnice. Dar pe asta sigur nu o stiai. O femeie a avut cea mai mare surpriza cand a vazut ce s-a intamplat dupa ce a pus praful minune langa geam. Ce se intampla daca pui bicarbonat de sodiu langa geam Folosit de .

A pus bicarbonat de sodiu peste salteaua din dormitor. Ce s-a intamplat in cateva ore

Bicarbonatul de sodiu are efecte uimitoare, iar asta nu doar in bucatarie, ci si atunci cand acesta este folosit ca produs de curatare. Astfel, orice pata din casa, chiar si cele de pe saltea pot sa dispara foarte simplu cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. A pus bicarbonat de sodiu peste salteaua din dormitor Iata, prin .

A pus bicarbonat cu otet in WC si nu i-a venit sa creada ce vede. Ce s-a intamplat in cateva minute

Bicarbonatul de sodiu face minuni in privinta curateniei. Multe gosposidne stiu deja pe ce suprafete sa-l foloseasca si cum. Cu toate astea, putin stiau cat de benefic e si la baie. Ce se intampla daca-l pui in closet? Cum sa folosesti bicarbonatul de sodiu la baie? Bicarbonatul de sodiu este unul din ingredientele care nu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )