Libnet.ro
UNICEF

20:45

Femeile insarcinate si cele care alapteaza se pot vaccina impotriva COVID-19?

Hotnews Hotnews,
 Femeile insarcinate si cele care alapteaza se pot vaccina impotriva COVID-19?

Femeile insarcinate, dar si femeile care alapteaza, pot alege sa se vaccineze impotriva COVID-19, declara, pentru HotNews. ro, medicul Gindrovel Dumitra, coordonatorul Grupului de Vaccinologie din cadrul Societatii Nationale de Medicina Familiei. continuă pe Hotnews

Valeriu Gheorghita a explicat care sunt persoanele care se pot vaccina fara programare

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a explicat care sunt persoanelecare se pot vaccina fara programare. in ceea ce priveste modalitatea de progamare,.

Informatii noi despre vaccinul Moderna. De cand se pot vaccina romanii si cand se face rapelul

Vesti bune pentru romani in pandemie! Miercuri seara, Comitetul National de Coordonare a Activitatii de Vaccinare a facut anuntul mult asteptat. Asadar, Romania va incepe de la 1 februarie vaccinarea cu vaccinul dezvoltat de compania americana Moderna. De cand se pot vaccina romanii si cand se face rapelul Potrivit CNCAV, de la 1 februarie, in .

Ministerul Sanatatii: Femeile gravide sau care alapteaza se pot imuniza cu vaccinuri anti-COVID-19 Pfizer-BioNTech si Moderna

Femeile gravide, care alapteaza sau care planuiesc sa ramana insarcinate se pot imuniza cu vaccinurile anti-COVID-19 Pfizer-BioNTech si Moderna, insa este recomandat sa consulte medicul specialist inainte de a lua aceasta decizie, arata Ministerul Sanatatii pe pagina de Facebook.

Care sunt pacientii cu boli dermatoloice care se pot vaccina anti-COVID si in ce cazuri apar restrictii

Printre cei eligibili pentru a beneficia de vaccinul anti COVID-19 in cea de-a doua etapa de imunizare se numara si pacientii cu afectiuni dermatologice. Cei mai multi dintre acestia se pot vaccina fara restrictii, insa exista si situatii in care trebuie sa se tina cont de o serie de indicatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )