Libnet.ro
UNICEF

21:30

Femeile sunt mai fericite decat barbatii cand nu sunt intr-o relatie: motivele pentru care prefera sa fie singure

Adevărul Adevărul,
Femeile sunt mai fericite decat barbatii cand nu sunt intr-o relatie: motivele pentru care prefera sa fie singure

Femeile sunt mai fericite singure comparativ cu barbatii, potrivit unui nou studiu care sustine ca o relatie presupune o munca mai dificila si mai mult efort pentru reprezentantele sexului feminin. continuă pe Adevărul

Ranile dobandite in timpul zilei se vindeca mai repede decat cele din timpul noptii

Ranile care apar in timpul zilei se vindeca mai repede decat cele care apar dupa lasarea intunericului, potrivit unui nou studiu. Aparent,arsurile care apar in timpul noptii au o durata medie de vindecare de 28 de zile, pe cand cele dobandite in timpul zilei au nevoie de doar 17 zile pentru a se vindeca, potrivitBBC.

Directorul general al Transgaz: La iarna va fi necesar sa se importe o cantitate de gaze mai mare decat anul trecut

Directorul general al Transgaz, Ion Sterian, sustine ca stocul de gaze pentru iarna 2017-2018 este cel mai mic din ultimii cinci ani. Declaratia a fost facuta in cadrul audierilor de joi din comisia parlamentara de ancheta a Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). La iarna va fi necesar sa se importe o cantitate de gaze mai mare decat anul trecut, a adaugat Sterian. Acesta a precizat ca pentru perioada octombrie 2017-martie 2018, sunt estimate importuri de peste 2,2 miliarde metri cubi, fata de 1,7 miliarde metri cubi de gaze anul trecut.

Vocea Romaniei, sugrumata de turci: noul serial de la Kanal D a avut audiente mai mari decat Pro TV la nivel national

Cu un nou serial turcesc, Kanal D a reusit sa obtina, la nivel national, audiente mai bune decat show-urile de talent difuzate de Pro TV si Antena 1.

Pasajul care a costat cu 10 milioane de lei mai putin decat era estimat. Lucrarea, inaugurata cu cvartet de tromboane

Lucrarile de extindere a pasajului Jiul din Timisoara, prin care trec 6. 000 de masini pe ora, au fost finalizate, costand cu aproximativ doua milioane de euro mai putin decat era estimat. Potrivit primarului Nicolae Robu, daca se scad lunile de iarna in care lucrarile au fost sistate, se poate considera ca proiectul a fost terminat inainte de termen.

Isarescu: Preturile vor creste mai repede decat anticipasem. Inflatia ar putea urca la 2.7% in decembrie 2017 si 3.2% in decembrie 2018

Noua prognoza a BNR pentru sfarsitul acestui an arata o crestere mai accentuata a preturilor: 3. 2% in decembrie 2018 si 2. 7% in decembrie 2017, a anuntat joi Mugur Isarescu in cadrul prezentarii Raportului privind inflatia. Depasirea limitei superioare a intervalului tintei in prima parte a anului 2018 se datoreaza in principal unor efecte statistice de baza asociate reducerilor unor taxe si impozite indirecte la inceputul anului 2017, evolutiei anticipate dar si acumularii de presiuni inflationiste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )