Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce femeile traiesc mai mult decat barbatii. Studiul care raspunde la aceasta intrebare

Playtech Playtech,
De ce femeile traiesc mai mult decat barbatii. Studiul care raspunde la aceasta intrebare

Majoritatea au auzit macar o data faptul ca femeile traiesc mai mult decat barbatii. Ei bine, este adevarat, cifrele nu mint. Conform time. com, datele ultime inregistrate de americani arata ca barbatii din acea tara traiesc mai putin decat femeile, pana la aproximativ 76 de ani, iar femeile ajung sa supravietuiasca pana la 81. De ce . continuă pe Playtech

O plimbare cu trotineta electrica polueaza mai mult decat una cu autobuzul diesel: Studiu

Trotinetele electrice sunt mai putin ecologice decat au sustinut initial companiile care opereaza aplicatii de inchiriere, potrivit unui nou studiu care arata ca o calatorie cu un e-scooter este, in general, mai poluanta decat una cu alte tipuri de mopede electrice sau chiar intr-un autobuz cu motor diesel standard. Impactul real al acestor vehicule depinde foarte mult de modul in care sunt fabricate, ce alt mijloc de transport inlocuiesc cand sunt folosite si de durata lor de viata.

eMAG da televizoare LG si telefoane Samsung si Huawei cu pret ciudat de mic. Galaxy Note 8, mai ieftin decat vechitura pe care o ai tu

EMAG are iar oferte bune la televizoare LG si telefoane Samsung si Huawei. Daca planuiesti sa-ti innoiesti aparatura din casa sau pe cea din buzunar, merita sa arunci o privire pe ofertele celui mai mare magazin online din Romania. Pana si Samsung Galaxy Note 8 a ajuns la un pret foarte accesibil, in ciuda faptului .

Trotinetele electrice polueaza mai mult decat un autobuz diesel - studiu

Folosirea trotinetelor electrice a luat amploare in mai multe state europene, inclusiv in Romania, sugerand afaceri infloritoare pentru cei care le produc sau le inchiriaza. Un studiu recent arata insa ca acestea polueaza mai mult decat un autobuz cu motor diesel standard.

Studiul care te face sa nu mai comanzi mancare: cat de grava este situatia

Sunt sanse mare sa obisnuiesti sa comanzi deseori mancare de pe internet. Numarul aplicatiilor de mobil care faciliteaza acest proces a explodat in ultimii ani. Asta nu inseamna insa ca anumite statistici pe marginea fenomenului nu sunt ingrijoratoare. in cazul in care ai deschis o caserola cu mancare si preparatele pareau deranjate, exista doua variante.

ELCEN, obligata sa vanda energia la pret mai mic decat costul de productie. Aceasta abordare nu poate conduce decat la faliment

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei obliga ELCEN sa vanda energia termica si electrica la pret mai mic decat costul de productie, fapt care afecteaza semnificativ afacerile ELCEN si poate duce la un singur rezultat falimentul, afirma Sierra Quadrant, administratorul judiciar al ELCEN, intr-un comunicat de presa.

SIERRA QUADRANT: ANRE obliga ELCEN sa vanda energia electrica la pret mai mic decat costul de productie

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei obliga ELCEN sa vanda energia termica si electrica la pret mai mic decat costul de productie, fapt care afecteaza semnificativ afacerile ELCEN si poate duce la un singur rezultat - falimentul, afirma Sierra Quadrant, administratorul judiciar al ELCEN, intr-un comunicat de presa.

Pe cine aduce Gigi Becali la FCSB, dupa esecul cu Toni Conceicao: Mai mult ca sigur, semnam!

Gigi Becali, noua achizitie la FCSB. Dupa esecul cu Toni Conceicao, laifundiarul are pe lista un antrenor din Liga 1. Ilie Poenaru, dirijor Academica Clinceni, a recunoscut discutiile cu FCSB. Pe cine aduce Gigi Becali la FCSB Gigi Becali vine cu o surpriza de proportii. Dupa esecul cu Toni Conceicao, vine si soarele pe strada .

Va mai exista Exatlon sezonul 4? Care sunt perspectivele Kanal D

Dupa ce editia cu numarul 1 a inregistrat un suces care a depasit imaginatia producatorilor, interesul publicului pare ca s-a diminuat, din pacate, odata cu trecerea timpului. Lucrul acesta face a totul sa fie incert in privinta celui de-al patrulea sezon. Exatlon sezonul 4, sub semnul intrebarii Sezonul cu numarul 3 al show-ului sportiv a .

Cercetatorii de la Oxford confirma: barbatii se maturizeaza mai greu decat femeile

Cercetatorii de la Oxford au vrut sa afle daca este adevarat sau nu ca femeile se maturizeaza mai rapid decat barbatii. Dincolo de confirmarea acestei suspiciuni, acestia au concluzionat ca domnii manifesta adesea o intarziere in dezvoltarea prelungita a retelelor cognitive.

Joburi de care in Romania fuge toata lumea, dar care in Occident iti asigura un trai mai mult decat decent

Unele dintre cele mai murdare, cele mai periculoase, dar si unele dintre cele mai bune locuri de munca din Occident nu sunt la indemana oricui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )