Libnet.ro
UNICEF

15:00

Femeile au tulburari de somn mai frecvent decat barbatii. Care sunt motivele

Adevărul Adevărul,
Femeile au tulburari de somn mai frecvent decat barbatii. Care sunt motivele

Tulburarile de somn afecteaza mult calitatea vietii unei persoane. Potrivit unui raport cantitativ derulat in ianuarie 2017, 41% din romani au dificultati in a adormi, somnul este intrerupt pe parcursul noptii sau au dificutati de trezire. continuă pe Adevărul

O jurnalista din Teleorman, amenintata de conducerea postului Realitatea Plus. Umilinta mai mare decat asta nu am trait!

O jurnalista din Teleorman a fost amenintata de conducerea postului de televiziune Realitatea Plus. Jurnalista lucreaza in prezent la publicatia locala Liber in Teleorman, dar este si corespondent pentru agentia de presa Mediafax. Dar care sunt motivele pentru care aceasta a fost amenintata? Jurnalista umilita de Realitatea Plus Jurnalista Carmen Dumitrescu marturiseste intr-o postare pe .

VIDEO Trump il ataca pe Macron: Este insultator sa spui ca NATO este in moarte cerebrala. Nimeni nu are nevoie de NATO mai mult decat Franta

Inaintea reuniunii NATO de la Londra, presedintele american Donald Trump a lansat o serie de critici dure la adresa lui Emmanuel Macron afirmand ca este o insulta sa spui ca alianta este in moarte cerebrala. Trump a mai spus ca nimeni nu are nevoie de NATO mai mult decat Franta si ca alianta serveste o misiune extrem de importanta.

Carmen Harra A FACUT ANUNTUL SOCANT! Sfarsitul Lumii e mai aproape decat credeam! Marele MACEL va lovi curand

Celebra prezicatoare Carmen Harra a facut o serie de previziuni neobisnuite care au socat publicul din Romania. Vedeta a precizat ca in urmatorii ani Terra va fi abandonata iar oamenii se vor muta pe alte.

Cum se fac afaceri in Romania si de ce merg mai rau decat inainte de criza din 2009

Microintreprinderile reprezinta categoria de companii care inregistreaza cele mai multe restante la plata, insumand 43% din total, in timp ce companile mari si cele mici au fiecare un procent de 20% din total, potrivit studiului anual KeysFin Conditiile de business din Romania.

Utile: Accidentul vascular cerebral, pe intelesul tuturor. Cum il prevenim si ce semne trebuie sa ne ingrijoreze; Durerea de spate este mai frecventa decat durerea de cap

Te intristeaza sarbatorile? Nu lasa depresia sa-si faca de cap. Fericirea celor din jur, cuprinsi de febra sarbatorilor si de goana dupa cadouri, le innegreste inimile celor care se simt singuri. Daca te intristeaza sarbatorile, nu esti unicul. Depresia. Cum sa mananci orezul ca sa slabesti? Metoda uimitoare care reduce numarul caloriilor la jumatate. Tot ce trebuie sa faci e sa il gatesti cu ulei de cocos si sa il lasi 12 ore la frigider inainte sa-l consumi. Potrivit medicilor, e mai indicat sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )