Libnet.ro
UNICEF

07:30

Fenechiu, despre salariul directorului CFR Marfa: Consider ca salariul de 9.000 euro este corect (VIDEO)

B1 B1,
Fenechiu, despre salariul directorului CFR Marfa: Consider ca salariul de 9.000 euro este corect (VIDEO)

Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor, a afirmat ca salariul directorului de la CFR Marfa, de aproximativ 9. 000 euro pe luna este unul corect, relateaza Mediafax. Fenechiu a sustinut ca trebuie sa se. continuă pe B1

Fenechiu despre salariul directorului CFR Marfa: Eu consider ca salariul de 9. ...

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, sustine ca salariul directorului de la CFR Marfa, de aproximativ 9. 000 de euro, este unul corect si ca trebuie sa se termine cu populismele astea, motivand ca daca nu dai salarii bune, nu poti obtine performanta, transmite corespondentul MEDIAFAX. Relu Fenechiu a declarat, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Iasi, ca in trei luni, noul director general al CFR Marfa a reusit sa incheie contracte in valoare de 90 de milioane de lei, considerand ca .

Fenechiu, despre salariul directorului CFR Marfa: Eu consider ca salariul de 9.000 de euro este corect

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, sustine ca salariul directorului de la CFR Marfa, de aproximativ 9. 000 de euro, este unul corect si ca trebuie sa se termine cu populismele astea, motivand ca daca nu.

VIDEO Lucian Isar, la Adevarul Live: Privatizarea CFR Marfa este o gluma proasta. Strategia e similara cu pradarea Oltchim, macar acolo exista ceva lirism

Lucian Isar, fost presedinte al Consiliului de Administratie CA) al CFR SA si actual membru in CA al Tarom, a vorbit la Adevarul Live despre strategia de pradare a CFR Marfa pe care o pun la cale guvernantii, despre dedesubturile negocierilor dintre autoritatile romane cu institutiile financiare internationale si despre asemanarea privatazarii CFR Marfa cu cea a combinatului chimic Oltchim.

Ministrul Transporturilor: Consider ca salariul de 9.000 de euro cat are directorul CFR Marfa este corect

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu a declarat ca salariul de 9. 000 de euro, cat are directorul CFR Marfa, este unul corect, avand in vedere ceea ce a realizat de cand se afla la conducerea societatii comparativ cu fostul manager, transmite Agerpres.

Relu Fenechiu: Ne-ar trebui 20 de ani sa recuperam datoriile CFR Marfa daca nu vom reusi ...

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat vineri seara, in cadrul unei emisiunii de pe B1 TV, ca CFR Marfa are datorii istorice de peste 2 miliarde de lei, pe care le-ar recupera abia in 20 de ani, in cazul in care nu va fi privatizata, scrie b1. ro. Fenechiu a reargumentat ca nu ar fi de acord cu privatizarea companiei de trasnport feroviar marfa daca nu ar cere boardul Fondului Monetar International. Am spus si repet, eu nu as privatiza CFR Marfa. Cand am facut aceasta afirmatie .

Vecinul lui Banel Nicolita vrea sa cumpere CFR Marfa

Privatizarea CFR Marfa a intrat in linie dreapta, Ministerul Transporturilor urmand sa anunte in scurt timp castigatorul. Ceea ce nu se stie insa este ca unul dintre pretendentii la adjudecarea companiei de stat este un vecin din Faurei al fotbalistului Banel Nicolita.

Consiliul Concurentei - cu ochii pe Oltchim, CFR Marfa si Posta

Prioritatile Consiliului Concurentei CC) in domeniul ajutorului de stat fac referire, in acest an, in principal la continuarea colaborarii cu Fondul Monetar International, Uniunea Europeana si Banca Mondiala in vederea asigurarii respectarii legislatiei in domeniu, in cadrul procesului de restructurare si privatizare a unor companii de stat cum sunt Posta Romana, CFR Marfa sau Oltchim, se arata in Raportul CC pe 2012.

Relu Fenechiu: Ne-ar trebui 20 de ani sa recuperam datoriile CFR Marfa daca nu vom reusi privatizarea

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat vineri seara, in cadrul emisiunii Interviurile lui Ion Cristoiu de pe B1 TV, ca CFRMarfa are datorii istorice de peste 2 miliarde de lei, pe care.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )