Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fenomen extrem de periculos in Marea Britanie. Dezastrul dureaza cel putin pana duminica dimineata

Antena3 Antena3,
Fenomen extrem de periculos in Marea Britanie. Dezastrul dureaza cel putin pana duminica dimineata

Meteorologii din Marea Britanie au emis o serie de avertizari pentru ninsori abundente si fenomenul freezing rainploaie inghetata), care se vor produce in zone extinse de pe teritoriul acestei t. continuă pe Antena3

Iohannis-May, discutii despre Brexit si romanii din Marea Britanie

ACTUALIZARE - Iohannis a discutat cu May despre Brexit si despre situatia comunitatii de romani din Marea Britanie ----- * ACTUALIZARE - Presedintele spune ca acordul privind Brexit este dorit de UE ----- * ACTUALIZARE - Iohannis despre intalnirea cu May: O bilaterala scurta, ca sa o incurajez putin ----- Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la Bruxelles, la Summitul Euro in format extins la care va reitera sustinerea Romaniei pentru obiectivul de consolidare a Uniunii Economice si Monetare.

O statuie in bronz a Reginei Maria, de peste doi metri, dezvelita in Marea Britanie

Personalitatea Reginei Maria a fost evocata, miercuri, in Marea Britanie, prin dezvelirea unei statui a suveranei, in Ashford, orasul unde viitoarea suverana a Romaniei s-a nascut in 1875.

Joburi in strainatate pentru romani. Cele mai multe sunt in Spania, Germania si Marea Britanie

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 981 locuri de munca vacante, majoritatea in Spania, Germania si Marea Britanie, potrivit unui comunicat emis de ANOFM.

LOCURI DE MUNCA iN STRAINATATE. Cate locuri de munca gasiti in Spania, Germania si Marea Britanie

LOCURI DE MUNCA iN STRAINATATE Angajatorii din Spatiul Economic European SEE) ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 981 locuri de munca vacante, majoritatea in Spania, Germania si Marea Britanie,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )