Libnet.ro
UNICEF

14:31

Fenomen meteo produs la Vama Veche: tromba marina. Care este explicatia?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fenomen meteo produs la Vama Veche: tromba marina. Care este explicatia?

Fenomenul produs, astazi, pe suprafata marii, la Vama Veche, se numeste tromba marina si a fost cauzat de diferenta de temperatura de la suprafata apei, care era de 24-25 de grade, si o masa de aer mai rece, sub un nor Cumulonimbus, afirma directorul. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Fenomenul produs la Vama Veche se numeste tromba marina si se produce in perioada calda - meteorologi

Fenomenul produs marti pe suprafata marii, la Vama Veche, se numeste tromba marina si a fost cauzat de diferenta de temperatura de la suprafata apei, care era de 24-25 de grade, si o masa de aer mai rece, sub un nor Cumulonimbus, afirma directorul Centrului Meteorologic Dobrogea, Vasile Torica, citat de Mediafax.

Ce spun meteorologii despre fenomenul produs la Vama Veche

Fenomenul produs, marti, pe suprafata marii, la Vama Veche, se numeste tromba marina si a fost cauzat de diferenta de temperatura de la suprafata apei, care era de 24-25 de grade, si o masa de aer mai rece,.

VIDEO Fenomen meteorologic extrem: turistii au filmat o tornada la Vama Veche

Fenomen rar la Vama Veche. O tornada a fost filmata de turistii care se aflau astazi in sudul litoralului. Imaginile au fost publicate peInternet.

VIDEO: Cum a aratat TORNADA din VAMA VECHE si cum explica specialistii fenomenul.

Fenomenul produs, marti, pe suprafata marii, la Vama Veche, se numeste tromba marina si a fost cauzat de diferenta de temperatura de la suprafata apei, care era de 24-25 de grade, si o masa de aer mai rece, sub un nor Cumulonimbus, afirma directorul Centrului Meteorologic Dobrogea, Vasile Torica, transmite Mediafax. Directorul Centrului Meteorologic Dobrogea a explicat ca fenomenul produs pe apa se numeste tromba marina, iar daca are loc pe uscat poarta deumirea de tornada, transmite .

Fenomenul de la Vama Veche se numeste tromba marina si se produce in sezonul cald

Fenomenul care a speriat, marti, vamaiotii se numeste tromba marina si a fost cauzat de diferenta de temperatura de la suprafata apei si o masa de aer mai rece, afirma directorul Centrului Meteorologic .

VIDEO Fenomen meteorologic rar: Tornada la Vama Veche

O puternica tornada pe mare a putut fi vazuta, marti, in jurul orei 14. 00, la Vama Veche. Vartejul de aer a fost atat de puternic incat a antrenat si apa marii in zona in care s-a format, scrie Mediafax.

VIDEO Fenomen meteorologic extrem: Tornada la Vama Veche

O puternica tornada pe mare a putut fi vazuta, marti, in jurul orei 14. 00, la Vama Veche. Vartejul de aer a fost atat de puternic incat a antrenat si apa marii in zona in care s-a format, scrie Mediafax.

Vremea extremelor: TORNADA la Vama Veche. Meteorologii au emis o noua avertizare de vijelii pe litoral

O furtuna puternica s-a abatut astazi asupra localitatii Vama Veche. Mai multe persoane au observat un fenomen neobisnuit: o tornada formata in largul marii care a ridicat la cativa metri in aer apa.

Statiunea Vama Veche, afectata de tornada: Localnicii spun ca n-au mai vazut asa ceva (VIDEO)

Statiunea Vama Veche de pe litoralul romanesc a fost afectata, marti, de o tornada, fenomen rar intalnit in tara noastra. Tornada a fost atat de puternica incat a antrenat si apa marii din zona in care.

Vama Veche: Curentul electric, oprit din cauza unei tornade

Curentul electric a fost oprit in localitatea Vama Veche, in urma unei tornade care s-a format in largul marii, ridicand la cativa metri in aer apa din care s-a format.

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )