Libnet.ro
UNICEF

17:45

Fenomene meteo EXTREME in Romania: Mii de familii au ramas fara energie electrica

B1 B1,
Fenomene meteo EXTREME in Romania: Mii de familii au ramas fara energie electrica

Aproape 2. 000 de familii din judetul Harghita au ramas, joi seara, fara energie electrica, din cauza unei avarii produse de furtuna. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Harghita, 1. continuă pe B1

Alerta METEO: Romania sub asediul unui nou ciclon! Vezi ce fenomene meteo EXTREME ne asteapta in fiecare regiune...

Meteorologii ANM au anuntat prognoza meteo pentru saptamana aceasta. in intervalul 16 22 iulie se va inregistra o usoara crestere in unele regiuni, iar in altele vor reveni ploile. in Banat,.

INTERVIU Ce fenomene meteo extreme ameninta Romania si cum pot fi contracarate

Incalzirea globala isi face din ce in ce mai simtita prezenta in Romania si acesta este motivul pentru care tara noastra se va confrunta cu valuri de caldura, stres termic si precipitatii tot mai severe, arata climatologul Roxana Bojariu intr-un interviu acordat ziarului Adevarul.

Furtuna a facut ravagii in Harghita. Aproape 2.000 de familii au ramas fara energie electrica

Aproape 2. 000 de familii din judetul Harghita au ramas, joi seara, fara energie electrica, din cauza unei avarii produse de furtuna. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU)Harghita, 1.

Oreste Teodorescu, scandal cu Politia Rutiera! Omul de televiziune a ramas fara permisul auto: A fost recalcitrant / Este un abuz

Oreste Teodorescu se afla intr-un conflict deschis cu Politia Rutiera. Cunoscutul om de televiziune a ramas fara permis auto pentru o perioada de 30 de zile, dupa ce azi-noapte a fost oprit in trafic de.

Mediul de afaceri: Targurile de referinta au ramas fara finantare

Targurile de referinta programate in acest an, prin programul de promovare a exportului cu finantare de la bugetul de stat sustinut deMinisterul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, bugetate inca din septembrie anul trecut au ramas fara finantare, potrivit unor surse din mediul de afaceri.

Vremea a luat-o razna! La Polul Nord e mai cald decat in Romania. Pe litoral a fost URGIE (VIDEO)

Vremea a luat-o razna. Si nu doar in Romania, ci in intreaga lume! Daca in tara noastra am avut parte de mai multe fenomene meteo extreme, la Polul Nord. este canicula! Nu este o gluma! Temperaturile.

Fenomenele METEO EXTREME AMENINTA Romania: Climatologii AVERTIZEAZA - Cum le putem contracara

Ne confruntam cu o vara extrem de capricioasa. Meteorologii spun ca deja traim schimbarea climatica. in Romania avem clar tendinte de crestere a temperaturii medii anuale, mai ales in sezoanele de vara .

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )