Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fenomenul care afecteaza aproape 70% din populatia Spaniei

Antena3 Antena3,
Fenomenul care afecteaza aproape 70% din populatia Spaniei

Numarul tot mai mare de ani cu temperaturi foarte ridicate, cresterea zonelor semi-aride: incalzirea globala afecteaza aproape 70% din populatia Spaniei, sau 32 de milioane de locuitori, potrivit unui studiu al Ag. continuă pe Antena3

PressOne: Rectorul Academiei de Politie, Adrian Iacob, a plagiat aproape 70% din teza sa de doctorat

Rectorul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, profesorul universitar Adrian Iacob, a plagiat circa 70% din teza de doctorat sustinuta in 2007 la institutia pe care o conduce astazi, scrie Emilia Sercan in PressOne.

BCR anunta primele 10 start-up-uri care vor face parte din Acceleratorul BCR-InnovX

Banca Comerciala Romana anunta selectarea primelor 10 start-up-uri din tehnologie care vor face parte din Acceleratorul BCR-InnovX, un program de mentorat si accelerare de business structurat in trei etape, au anuntat astazi, reprezentantii programului in cadrul unei conferinte de presa.

Brexit 2019: Ce trebuie sa stii in situatia in care Marea Britanie iese din Uniunea Europeana fara niciun acord, in 12 aprilie

Comisia Europeana anunta ca, in conditiile in care este din ce in ce mai probabil ca Marea Britanie sa iasa din Uniunea Europeana in 12 aprilie fara niciun acord, si-a incheiat astazi pregatirile pentru un astfel de scenariu, care ar insemna ca nu va mai exista o perioada de tranzitie, asa cum este prevazut in Acordul de retragere, si va duce la grave perturbari pentru cetateni si intreprinderi.

Care sunt primele 10 startup-uri de tehnologie care vor face parte din Acceleratorul BCR-InnovX

Juriul Acceleratorului BCR-InnovX a selectat cele 10 firme care vor participa la Bootcamp-ul programului in perioada 25 martie 14 iunie 2019. Prima cohorta a acceleratorului este dedicata start-up-urilor, cu cifra de afaceri intre 100. 000 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )