Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fenomenul incredibil care va avea loc pe cer in 21 decembrie. Nu vei mai vedea niciodata asta in Romania

Playtech Playtech,
Fenomenul incredibil care va avea loc pe cer in 21 decembrie. Nu vei mai vedea niciodata asta in Romania

Fenomenele astronomice sunt unele din cele mai spectaculoase, spun specialistii. Un astfel de eveniment este rar, dar atunci cand se intampla, devine motiv ca specialistii sa cerceteze imensitatea spatiului cosmic. O stea de Craciun spectaculos de rara va putea fi vazuta pe cer in decembrie. Tot atunci doua lumi se vor alinia. Este vorba de . continuă pe Playtech

Digi24: O aliniere exceptionala de planete va avea loc la 21 decembrie 2020

In decembrie 2020, uita-te pe cer, pentru ca, foarte probabil, nu vei mai vedea niciodata asa ceva! Daca ar fi sa puteti obseva cerul doar o noapte in 2020, alegeti noaptea de 21 decembrie! Acesta este sfatul pe care il dau specialistii de la Observatorul Astronomic Bucuresti in prezentarea evenimentelor astronomice ale acestui an.

Ce este marea alpina, fenomenul meteo care a avut loc in weekend. Turistii, in extaz

Valul doi al pandemiei de coronavirus a lovit din plin, iar numeroasele restrictii afecteaza foarte multi oameni. Turismul este grav afectat, iar patronii de hoteluri si pensiuni se asteapta la o iarna foarte grea. Multi romani au decis deja sa isi anuleze planurile de vacanta, altii o vor face in urmatoarea perioada. in vreme ce .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )