Libnet.ro
UNICEF

13:30

De ce se fereste ministrul Muncii sa spuna cati bugetari vor intra in somaj tehnic

Playtech Playtech,
De ce se fereste ministrul Muncii sa spuna cati bugetari vor intra in somaj tehnic

Guvernul a anuntat ca lucreaza la un proiect prin care o parte din bugetari sa intre, prin rotatie, intr-o forma de somaj tehnic. intrebata despre acest lucru, Violeta Alexandru, ministrul. continuă pe Playtech

Ministrul Muncii: Romania nu stie, cu certitudine, cine e angajat si mai ales cate persoane platim din bani publici

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, afirma ca incepe un demers de inrolare a tuturor angajatilor platitiangajati de statul roman direct sau sub forma patronatului) in REVISAL.

A inceput numaratoarea angajatilor de la stat. Ministrul Muncii: Romania nu stie cate persoane platim din bani publici

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a anuntat luni seara ca incepe un demers de inrolare a tuturor angajatilor platitiangajati de statul roman direct sau sub forma patronatului) in REVISAL.

Ministrul Muncii, despre reducerea salariilor demnitarilor: Decizia este o chestiune de zile

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, afirma, referindu-se la o reducere a veni.

Ministrul Muncii, despre reducerea salariilor demnitarilor: Solidaritate indiferent de functia pe care o ocupi

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, afirma, referindu-se la o reducere a veniturilor demnitarilor, ca un act normativ care sa prevada acest lucru nu a fost inca finalizat, iar decizia va fi luata in echipa, pentru ca este nevoie de solidaritate indiferent de functiile pe care unii le ocupa. Alexandru precizeaza ca este o chestiune de zile pana cand o decizie in acest sens va fi facuta publica.

INCEPAND CU 13 APRILIE SI PANA PE 7 IUNIE Angajatii Complexului Energetic Oltenia vor intra, prin rotatie, in somaj tehnic

Cei aproximativ 13. 000 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia CEO) vor intra in somaj tehnic, prin rotatie, incepand cu 13 aprilie si pana pe 7 iunie, masura fiind luata in urma reducerii semnificative a vanzarilor de energie electrica si, implicit, a veniturilor companiei.

Pensiile si alocatiile vor fi platite mai devreme luna aceasta

Pensiile, alocatiile, dar si mai multe categorii de beneficii sociale vor fi platite mai devreme luna aceasta, spune Violeta Alexandru, ministrul Muncii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )