Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ferma indianului din Cata, data exemplu de Financial Times pentru dezvoltarea ecoturismului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ferma indianului din Cata, data exemplu de Financial Times pentru dezvoltarea ecoturismului

Britanicii de la Financial Times au prezentat, ieri, povestea indianului Krishan George care din consultant financiar a ajuns sa se ocupe de o ferma de langa Cata, acesta fiind dat exemplu pentru dezvoltarea ecoturismului in Transilvania. continuă pe Ziarul Bursa

Ferma indianului din Cata, data exemplu de Financial Times pentru dezvoltarea ecoturismului

Britanicii de la Financial Times au prezentat, ieri, povestea indianului Krishan George care din consultant financiar a ajuns sa se ocupe de o ferma de langa Cata, acesta fiind dat exemplu pentru dezvoltarea ecoturismului in Transilvania.

Financial Times: Romania trebuie sa evite sa fie inclusa printre baietii rai din estul Europei

Romania trebuie sa isi pastreze standardele democratice interne si suprematia legii, pentru a evita sa fie inclusa in categoria baietilor rai din fosta jumatate comunista a Europei, avertizeaza un articol publicat de Financial Times.

Financial Times: Romania trebuie sa evite asocierea cu baietii rai ai Europei si elitele politice contaminate

Cotidianul britanic The Financial Times lauda, intr-un articol publicat marti, progresele admirabile pe care le-a facut Romania in ultimul sfert de secol, inclusiv in lupta.

Financial Times: Romania trebuie sa evite asocierea cu baietii rai ai Europei / Garda veche rezista in fata sanselor tarii de a participa deplin la dezvoltarea UE

Cotidianul britanic The Financial Times lauda, intr-un articol publicat marti, progresele admirabile pe care le-a facut Romania in ultimul sfert de secol, inclusiv in lupta anticoruptie, avertizand insa ca tara trebuie sa evite o asociere cu baietii rai ai Europei si ca elite politice contaminate care au aparut dupa Revolutia din 1989 nu mai corespund cu aspiratiile generatiilor de romani nascuti in acea perioada.

Financial Times: Romania, destinatie pentru investitiile tech. 6 motive esentiale

Romania a ajuns o destinatie populara pentru investitiile si start-upurile din tehnologie, scrie, marti, publicatia internationala Financial Times. In articolul jurnalistilor britanici, Eric Friedman, co-fondator al companiei americane Fitbit, spune ce la impresionat si l-a facut sa vina cu investitii in Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )