Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ferma Vedetelor debuteaza la Pro TV: cum vor supravietui vedetele in conditii de acum 100 de ani

Adevărul Adevărul,
Ferma Vedetelor debuteaza la Pro TV: cum vor supravietui vedetele in conditii de acum 100 de ani

Show-ul Ferma Vedelor incepe, de la ora 20:30, la Pro TV, cu 12 vedete pregatite sa infrunte conditii de trai de acum 100 de ani. Iulia Vantur si fermierul Nea Rata vor indruma celebritatile in goana dupa titlul de Mare Fermier si dupa premiul de 50. 000 de euro. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente alea show-ului. continuă pe Adevărul

Cum arata Ferma Vedetelor! Azi incepe noul reality show de la Pro TV! VIDEO

Fema Vedetelor, noul reality show de la Pro TV, debuteaza in aceasta seara. 12 persoane publice vor petrece urmatoarele saptamani la tara, muncind pamantul si traind in conditii asemanatoare cu cele din evul mediu. Iata unde isi vor petrece zilele si noptile cele 12 vedete concurente.

Ce au in bagaje concurentii de la Ferma vedetelor

Cu trei zile inainte de a intra in Ferma vedetelor, noul reality-show care incepe din 9 martie, la Pro TV, 12 vedete si-au facut bagajele din care lipsesc foarte multe obiecte necesare confortului. Asta si pentru ca vor fi nevoiti sa locuiasca timp de trei luni de zile la tara, ca acum 100 de ani.

Sunt celebru, scoate-ma de aici!, pe primul loc in topul audientelor: cati romani au urmarit finala de la Pro TV

Sunt celebru, scoate-ma de aici!. Finala reality-show-ului de la Pro TV, castigata de Catalin Morosanu, a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, 2,8 milioane de romani urmarind lupta celor trei finalisti pentru titlul de Regele junglei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )