Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ferma Vedetelor: Lucian Viziru este primul duelist al saptamanii

Adevărul Adevărul,
Ferma Vedetelor: Lucian Viziru este primul duelist al saptamanii

Lucian Viziru a fost desemnat primul duelist al acestei saptamani, la Ferma Vedetelor, odata cu decizia in unanimitate a colegilor sai. Concurentul a presimtit ca o sa fie nominalizat, iar in cea mai noua editie acesta isi va numi adversarul. continuă pe Adevărul

Ferma Vedetelor: cine risca sa intre la duel, dupa ce Cristina Cioran a numit servitorii saptamanii

Ferma Vedetelor. Lucurile au luat o noua intorsatura in show-ul de la Pro TV dupa discutiile aprinse din ziua precedenta, iar Cristina Cioran, in calitate de fermier al saptamanii, i-a desemnat pe Lucian Viziru si Corina Dragulescu drept servitorii saptamanii.

Ferma Vedetelor: Reprosuri, discutii aprinse si un cadou neasteptat primit de Cristina Cioran de la rivala pe care a eliminat-o, Roxana Ionescu

In cel mai recent episod al emisiunii Ferma Vedetelor a avut loc unul dintre cele mai serioase conflicte de pana acum. Desi concurenti aveau impresia ca se inteleg bine si au devenit o adevarata familie, iata ca prezenta noilor veniti a scos la iveala frustrari si nemultumiri care pana acum au fost ascunse sub glume acide.

Emvio este primul smartwatch care iti masoara nivelul de stres [VIDEO]

Pentru ca stilul nostru de viata alert se manifesta si printr-un nivel de stres foarte ridicat, un nou smartwatch intitulat Emvio s-ar putea sa ne ajute. intr-o perioada in care suntem asaltati cu ceasuri inteligente de la producatori mai mult sau mai putin cunoscuti, este bine de stiut ca exista si unele companii care incearca [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )