Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ferme MARI de ovine, LICHIDATE in intregime din cauza unei boli cumplite

B1 B1,
Ferme MARI de ovine, LICHIDATE in intregime din cauza unei boli cumplite

Scrapia, o boala care inseamna pentru ovine ce inseamna pesta porcina africana pentru porci, face ravagii in fermele din Romania. Desi autoritatile sanitare veterinare nu spun nimic, nu anunta oficial. continuă pe B1

VIDEO INTERVIUEugen Iancu, omul care si-a pierdut fiul de 22 de ani la Colectiv:Cum este posibil sa ai 64 de morti si tu, ca stat romn, sa nu cauti adevarul n acest caz? / Toti care au murit n spitale au murit din cauza nosocomialelor

Alexandru Iancu avea 22 de ani, iar cel mai mare vis al lui era sa cante la chitara. Era prieten cu membrii trupei Goodbye to Gravity. Asa a ajuns, in seara de 30 octombrie 2015, la concertul din clubul Colectiv. in seara incendiului, Alex a iesit pe picioarele lui din club. Si-a sunat parintii sa ii asigure ca e bine, chiar daca nu putea inghiti nici macar apa, din cauza arsurilor de pe caile respiratorii. in aceeasi seara, Alex Iancu i-a implorat pe medici sa nu ii amputeze cele 3 degete arse in incendiu, pentru ca asta ar fi insemnat sa nu mai poata canta la chitara, si le-a spus ca ar prefera mai degraba sa moara. E ultimul lucru care se stie despre el. A fost intubat si a murit 3 saptamani mai tarziu, la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, cu 5 infectii nosocomiale in corp. 3 ani mai tarziu, Eugen Iancu, tatal lui Alex, se intreaba cum este posibil ca statul roman sa nu caute adevarul dupa moartea a 64 de oameni.

MEDICII sunt in ALERTA: 600.000 de copii mor in fiecare an din cauza POLUARII

Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) atentioneaza ca aproximativ 600. 000 de copii cu varste de sub 15 de ani mor din cauza infectiilor respiratorii acute provocate de poluarea aerului, in timp ce la.

CM Gimnastica: Simone Biles, la spital nainte de startul calificarilor, din cauza unui calcul renal

Gimnasta americana Simone Biles a ajuns la spital, vineri, cu mai putin de 24 de ore inainte de startul calificarilor de la Campionatul Mondial de la Doha, din cauza unui calcul renal.

Radu Tudor, despre CEx: Se amana din cauza problemelor mari de la varful partidului

Jurnalistul Radu Tudor a scris pe blogul personal despreComitetul Executiv al PSD, care se amanadin cauza tensiunilor din partid. Informatii de ultima ora din PSD arata ca relatia la.

Autoritatile italiene par ingrijorate din cauza bancilor

Surse: Premierul Giuseppe Conte i-a cerut ministrului Economiei, Giovanni Tria, sa pregateasca masuri pentru sustinerea institutiilor de credit Ministrul italian al Economiei analizeaza eventuale masuri de sustinere a bancilor din tara, daca va fi necesar, ceea ce arata un semn de ingrijorare din partea coalitiei de la putere privind impactul cresterii randamentelor datoriei asupra creditorilor, conform unei surse guvernamentale citate de Reuters.

Trenul Chisinau-Moscova a intarziat cu peste doua ore din cauza unei alerte cu bomba

Pasagerii din trenul international Chisinau-Moscova au fost evacuati, vineri, dupa ce un barbat a sunat la 112 si a spus ca garnitura este minata si ca transporta substante narcotice. Serviciile abilitate au efectuat verificari si au constatat ca alerta este falsa.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )