Libnet.ro
UNICEF

18:00

Fermierii din Mehedinti vor primi banii pentru culturile calamitate anul trecut

Adevărul Adevărul,
Fermierii din Mehedinti vor primi banii pentru culturile calamitate anul trecut

Vesti bune pentru fermierii din Mehedinti, care anul trecut au suferit pagube importante din cauza ploilor torentiale si grindinei fiindca Guvernul a aprobat astazi alocarea de sprijin financiar pentru crescatorii de animale si pentru producatorii de legume si fructe. continuă pe Adevărul

Mihaela Mitroi, PwC: Din 2017 autoritatile fiscale din Romania vor putea primi informatii cu privire la situatia conturilor din strainatate ale romanilor. In cazul banilor aflati in Elvetia, acordul intra in vigoare in 2018. Regulile fiscale din Romania

Din 2017 autoritatile fiscale din Romania vor putea primi informatii cu privire la situatia conturilor cetatenilor romani din strainatate si vor oferi informatii cu privire la conturilor bancare ale nerezidentilor in Romania. Informatiile vor include date la nivelul anului 2016. In cazul banilor aflati in conturile elvetiene, acordul va intra in vigoare din 2018. Sistemul fiscal nu va mai arata la fel in viitorii cinci ani. Toate regulile jocului se vor schimba, a spus marti Mihaela Mitroi, Liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica, PwC Romania.

PROIECT Angajatii de la Interne vor primi sporuri de 75% pentru zilele de weekend si sarbatorile lucrate

Angajatii Ministerului Afacerilor Interne MAI) vor primi, din 2015, sporuri de 75% pentru orele muncite in zilele declarate nelucratoare, asta potrivit unui ordin de ministru pus in dezbatere publica pe site-ul institutiei.

Guvernul aloca sprijin financiar de peste 157 milioane lei pentru fermierii din sectoarele zootehnic si vegetal

Guvernul a aprobat alocarea de sprijin financiar in valoare totala de peste 157 milioane lei pentru crescatorii de animale si pentru producatorii de legume si fructe, prin doua Hotarari adoptate in sedinta de astazi.

Functionarii din Transnistria isi vor primi salariile cu intarziere

Administratia de la Tiraspol anunta ca va achita cu intarziere salariile bugetarilor din cauza incasarilor reduse in bugetul regiunii. De la inceputul anului, incasarile s-au redus de 4 ori.

Nivelul inegalitatii globale este uimitor. Averile celor mai bogati oameni din lume vor depasi 50% din averea globala

Un raport al organizatiei Oxfam publicat inainte de intalnirea anuala a Forumului Economic Mondial de la Davos, Elvetia, arata ca cei mai bogati 1% dintre oameni vor detine o parte mai mare din averea globala.

Din grafen vor fi create bateriile viitorului. Un nou studiu promite o autonomie imensa

Grafenul este un material in care Uniunea Europeana a decis la inceputul lui 2013 sa bage un miliard de euro pentrua-l cerceta. Cativa cercetatori din Coreea de Sud au reusit acum sa-i dea un scop foarte bun, si anume sa faca din grafen baterii cu o autonomie foarte buna. Cercetatorii din Coreea de Sud au [].

Accidentul din Apuseni: Rudele Aureliei Ion, pentru prima data la locul tragediei

La implinirea unui an de la accidentul aviatic din Apuseni, rudele studentei Aureliei Ion au urcat pentru prima data pe Varful Petreasa, la locul tragediei, informeaza Mediafax.

Informatiile medicale din toata Europa sunt folosite pentru imbunatatirea ingrijirii pacientilor

Companii farmaceutice, cercetatori medicali si furnizori de servicii medicale beneficiaza acum de avantajele proiectului european de cercetare-dezvoltare Linked2Safety, dezvoltat de SIVECO alaturi de 10 parteneri europeni. Proiectul faciliteaza accesul la informatii medicale electronice din Europa pentru promovarea cercetarii medicale si imbunatatirea ingrijirii pacientilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )