Libnet.ro
UNICEF

00:07

Festival de Romania in 1 decembrie la Alba Iulia. Klaus Iohannis, invitat la Ziua Nationala a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Festival de Romania in 1 decembrie la Alba Iulia. Klaus Iohannis, invitat la Ziua Nationala a Romaniei

Festival de Romania, evenimentul organizat in 1 decembrie 2014, de Ziua Nationala a Romaniei, va sta sub semnul evenimentului istoric din 16 noiembrie. Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a fost invitat la marea sarbatoare de la Alba Iulia. continuă pe Adevărul

VIDEO. FOTO. UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. Cifre BEC: Iohannis - 54,66%, Ponta 45,33%. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numa

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, cu 54,66% din voturi, dupa centralizarea a 96,50% din procesele verbale din sectiile de votare.

UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numaratoare!

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

VIDEO. FOTO. UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. Cifre BEC: Iohannis - 54,81%, Ponta 45,18%. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numa

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

Romania si-a ales presedintele. Klaus Iohannis - 50.9%. Victor Ponta - 49,1%

Potrivit sondajelor la iesirea de la urne, candidatul ACL, Klaus Iohannis, ar fi castigat alegerile prezidentiale.

Procesul privind incompatibilitatea lui Klaus Iohannis, amanat pana pe 25 noiembrie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pana pe 25 noiembrie decizia pe care trebuia sa o ia in cazul de incompatibilitate a lui Klaus Iohannis. Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Curtea Suprema ia in discutie astazi dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Magistratii de la Curtea Suprema iau azi in discutie recursul formulat de Agentia Nationala de Integritate ANI) impotriva decizie Curtii de Apel Alba Iulia, prin care actualul primar al Sibiului a fost absolvit de acuzatia de incompatibilitate.

FOTO Tren turistic de epoca intre Zlatna si Alba Iulia cu trei vagoane si o locomotiva veche de 100 de ani

Locuitorii din Alba si turistii vor avea in curand o noua atractie in judet: o cursa cu un tren de epoca ce va circula intre Zlatna si Alba Iulia. Este vorba despre un proiect al Primariei Zlatna, in colaborare cu Consiliul Judetean prin care o locomotiva de epoca si trei vagoane sunt restaurate pentru a fi folosite pentru un traseu turistic.

Timofti: Romania va realiza succese in consolidarea statului de drept in mandatul lui Klaus Iohannis

Potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale de la Chisinau, presedintele R. Moldova, Nicolae Timofti, a avut, luni, o convorbire telefonica cu presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, pe care l-a felicitat cu ocazia victoriei la alegerile prezidentiale. Nicolae Timofti l-a invitat pe Klaus Iohannis sa faca in viitorul apropiat o vizita la Chisinau, invitatie pe care Iohannis a acceptat-o.

Financial Times, despre victoria lui Klaus Iohannis: Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta

Victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania ofera speranta unui viitor mai tolerant si ar putea contribui la o pozitie mai coerenta, mai unita a Uniunii Europene in fata Rusiei, comenteaza Financial Times miercuri, potrivit Mediafax. Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta, fiind incurajator pentru cele trei lucruri pe care le arata despre Europa centrala si de est: politica etnica problematica, lupta continua impotriva coruptiei si competitia intre alianta euro-atlantica si Rusia, scrie publicatia citata.

VIDEO Klaus Iohannis: Ce dorim noi e o schimbare a puterii in Romania. Noi, PNL, dorim sa preluam puterea. Acest lucru se va intampla in 2015 sau cel mai tarziu in 2016

Klaus Iohannis a declarat marti ca PNL isi doreste o schimbare a puterii in Romania. Noi, PNL, dorim sa preluam puterea. Acest lucru se va intimpla in 2015 sau cel mai tirziu in 2016. Presedintele ales al Romaniei a spus ca PNL isi doreste schimbarea configuratiei in Parlament, in timp ce Vasile Blaga, prezent la aceeasi conferinta de presa, a anuntat ca PNL nu va primi parlamentari traseisti. Blaga a amintit insa ca in unele partide din actuala coalitie de guvernare exista curente de opinie favorabile ruperii de PSD, dind de inteles ca in acest mod va incerca PNL pentru schimbarea raportului de forte din Parlament.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )