Libnet.ro
UNICEF

06:00

Festivalul de la Cannes: Dominique Strauss-Kahn denunta filmul Welcome to New York pentru defaimare

Adevărul Adevărul,
Festivalul de la Cannes: Dominique Strauss-Kahn denunta filmul Welcome to New York pentru defaimare

Fostul presedinte al Fondului Monetar International Dominique Strauss-Kahn DSK) da in judecata pelicula Welcome to New York, prezentata in premiera, sambata, la Festivalul de Film de la Cannes. DSK a anuntat astazi, prin avocatul sau, ca denunta filmul regizat de Abel Ferrara pentru defaimare, prin acuzatiile de viol care ii sunt aduse. continuă pe Adevărul

Dominique Strauss-Kahn, plangere contra producatorilor Welcome to New York

Fostul director FMI Dominique Strauss-Kahn, demisionat in 2011 in urma unui scandal sexual, a anuntat ca va depune plangere pentru defaimare impotriva producatorilor filmului Welcome to New York, a anuntat luni avocatul acestuia.

AUDIO/VIDEO Corespondenta de la Cannes: Miezul noptii in gradina raului, cu Depardieu pe post de Dominique Strauss-Kahn

Pentru ca Welcome to New York, filmul lui Abel Ferrara despre DSK n-a fost inclus in Selectia Oficiala, producatorul si distribuitorul Vincent Maraval a organizat sambata seara o proiectie in cortul Carlton Beach, urmata de o conferinta de presa cu regizorul si interpretii Gerard Depardieu si Jacqueline Bisset. A fost, de fapt, un fel de premiera mondiala a filmului care a in Franta a intrat in aceeasi seara pe VOD, la fel ca in Germania, Italia si Spania.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )