Libnet.ro
UNICEF

15:45

Festivalul Enescu: Recitalul de duminica al tenorului Jonas Kaufmann, anulat din motive de sanatate

Hotnews Hotnews,
 Festivalul Enescu: Recitalul de duminica al tenorului Jonas Kaufmann, anulat din motive de sanatate

Tenorul Jonas Kaufmann, care trebuia sa sustina duminica un recital in cadrul Festivalului George Enescu, isi reprogrameaza aparitia pentru o editie viitoare, din motive de sanatate, anunta organizatorii. continuă pe Hotnews

Recitalul pe care tenorul Jonas Kaufmann trebuia sa il sustina, duminica, in cadrul Fesivalului Enescu, anulat. Care este motivul

Tenorul Jonas Kaufmann, care trebuia sa sustina un recital in cadrul Festivalului George Enescu, duminica, isi reprogrameaza aparitia pentru o editie viitoare, din motive de sanatate.

Tenorul Jonas Kaufmann isi reprogrameaza aparitia in cadrul Festivalului Enescu 2017 pentru o editie viitoare a Festivalului din motive de sanatate

Tenorul Jonas Kaufmann isi reprogrameaza recitalul de duminica, 17 septembrie, de la ora 16. 30, la Ateneul Roman din cadrul Festivalului Enescu 2017 pentru o editie viitoare a Festivalului, din motive de.

Festivalul Enescu 2017 lanseaza aplicatia pentru smartphone, care pune la dispozitia publicului informatii in timp real

Festivalul International George Enescu lanseaza aplicatia pentru smartphone, Android si IOS, pentru editia 2017, care permite publicului sa-si organizeze concertele la care participa intr-o agenda.

FESTIVALUL ENESCU 2017 AGENDA ZILEI 15 SEPTEMBRIE

Evenimentele de astazi din cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2017. CONCERTE EVENIMENT Seria Muzica secolului al XXI-lea ENSEMBLE MODERN Dirijor: JONATHAN STOCKHAMMER Regia.

FESTIVALUL ENESCU 2017. AGENDA ZILEI 14 SEPTEMBRIE

Evenimentele de astazi din cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2017. CONCERTE EVENIMENT Seria Muzica secolului al XXI-lea HYPERION.

Festivalul Enescu 2017. Agenda zilnica - 13 septembrie

Evenimentele de astazi din cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2017. CONCERTE EVENIMENT Seria Recitaluri si concerte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )