Libnet.ro
UNICEF

07:45

Festivalul Enescu. Valery Gergiev se intoarce la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Festivalul Enescu. Valery Gergiev se intoarce la Bucuresti

Cea de-a XXIII-a editie a Festivalului George Enescu il readuce pe scena Salii Palatului pe celebrul dirijor Valery Gergiev, la pupitrul orchestrei Munchner Philharmoniker, in doua dintre cele mai asteptate concerte din seria Mari Orchestre ale Lumii, programate in doua zile consecutiv, pe9 si 10 septembrie. continuă pe Adevărul

Dirijorul Valery Gergiev se intoarce la Bucuresti, pentru doua concerte alaturi de celebra Munchner Philharmoniker, in Festivalul Enescu

Cea de-a XXIII-a editie a Festivalului George Enescu il readuce pe scena Salii Palatului pe celebrul dirijor Valery Gergiev, la pupitrul orchestrei Munchner Philharmoniker, in doua dintre cele mai asteptate concerte din seria Mari Orchestre ale Lumii, programate in doua zile consecutiv, pe9 si 10 septembrie.

Festivalul Enescu, editia 2017. Evenimentele de joi, 8 septembrie

FESTIVALUL ENESCU 2017 AGENDA ZILEI 8 SEPTEMBRIE Evenimentele de vineri din cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2017. CONCERTE EVENIMENT Seria Muzica.

Festivalul Enescu, editia 2017. Violonistul Ray Chen, o tanara vedeta a viorii, care urca pe unele dintre cele mai importante scene ale lumii, vine la Festivalul Enescu 2017

Violoncelistul Ray Chen, care la doar 28 de ani, este unul dintre cei mai aclamati artisti ai momentului, va urca pe scena Festivalului International George Enescu 2017, pentru a sustine un recital pe 12 septembrie,.

Festivalul Enescu 2017. Sir Bryn Terfel, cuceritorul

Organizatorii Festivalului George Enescu s-au descurcat de minune in privinta inlocuirii recitalului celebrului pianist Lang Lang, indisponibil. Au ales sa invite un artist la fel de faimos, bas-baritonul galez Bryn Terfel, de peste 25 de ani vedeta a marilor scene de opera, a podiumurilor de concert, stapanul unui repertoriu impresionant.

Festivalul Enescu 2017, laudat in presa internationala pentru concertul de deschidere

Festivalul International George Enescu 2017 este laudat in presa internationala pentru concertul de deschidere, din 2 septembrie, in cadrul caruia dirijorul Vladimir Jurowski si London Philharmonic.

Festivalul Enescu, editia 2017. Evenimentele de joi, 7 septembrie

Evenimentele de joi, 7 septembrie, din cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2017. CONCERTE EVENIMENT Seria Recitaluri si.

Concertul sustinut de Pittsburgh Symphony Orchestra, la Festivalul Enescu 2017, va incepe cu o mica intarziere

Concertul sustinut de Pittsburgh Symphony Orchestra, sub bagheta dirijorului Manfred Honeck programat pentru seara de 7 septembrie la ora19. 30, la Sala Mare a Palatului, in cadrul Festivalului Enescu 2017.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )