Libnet.ro
UNICEF

01:05

Festivalul de Film de la Cannes, trei planuri de urgenta pentru editia din 2021

Adevărul Adevărul,
Festivalul de Film de la Cannes, trei planuri de urgenta pentru editia din 2021

Thierry Fremaux, delegatul general al Festivalului de Film de la Cannes, a dezvaluit ca exista trei planuri de urgenta pe care organizatorii le au in vedere pentru editia din 2021, programata sa aiba loc in luna mai, informeaza Variety. continuă pe Adevărul

Festivalul de la Cannes are 3 scenarii pentru organizare in 2021

Delegatul general al Festivalului de Film de la Cannes a dezvaluit ca exista trei planuri de urgenta pe care organizatorii le au in vedere pentru editia din 2021, programata sa aiba loc in luna mai, informeaza Variety, citat de News.

Spania instituie stare de urgenta, pentru a doua oara de la debutul pandemiei, in aceeasi zi in care si Italia a inasprit restrictiile Premierul spaniol vrea starea de urgenta pana in mai

Spania decreteaza stare de urgenta, pentru a doua oara de la debutul pandemiei, informeaza euronews. Premierul spaniol Pedro Sanchez a spus ca va cere aliatilor din Parlamentui sa sprijine prelungirea starii de urgenta pentru sase luni, pana in luna mai, relateaza Reuters. Potrivit lui Sanchez, calatoriile intre regiuni vor fi interzise conform regulilor impuse de starea de urgent, iar fiecare regiune va fi sub carantina nocturna. Nou record mondial de cazuri pentru a treia zi la rand OMS).

Spania instituie stare de urgenta, pentru a doua oara de la debutul pandemiei

Spania decreteaza stare de urgenta, pentru a doua oara de la debutul pandemiei, informeaza euronews. Decizia a fost luata de guvern, in cadrul unei sedinte extraordinare a consiliului de ministri care fusese anuntata sambata seara. intr-o sedinta programata duminica dimineata si care a durat doua ore, guvernul de la Madrid a decis sa anunte o stare de alerta pentru 15 zile, presa locala citata de euronews relatand ca executivul ar intentiona sa o prelungeasca pana in aprilie, conform Hotnews.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )