Libnet.ro
UNICEF

01:05

Festivalul George Enescu a umplut pana la 100% hotelurile din Bucuresti

B1 B1,
Festivalul George Enescu a umplut pana la 100% hotelurile din Bucuresti

Festivalul George Enescu, cel mai important eveniment cultural al toamnei , a umplut pana la 100% hotelurile din Bucuresti, scrie Ziarul Financiar. Turistii sunt dispusi sa plateasca chiar si 1. 000 de. continuă pe B1

Festivalul George Enescu. Ce evenimente nu trebuie ratate marti

Concertul Scottish Ensemble, cu violonista Patricia Kopachinskaja, deschide cea de-a treia seara a Festivalului International George Enescu .

Schimbari de ultim moment la Festivalul George Enescu

Pianistul Rudolf Buchbinder il va inlocui pe Arcadi Volodos la concertul din 11 septembrie, de la Ateneul Roman din Bucuresti.

Angela Gheorghiu neaga faptul ca ar fi fost invitata sa participe la Festivalul George Enescu: Nu am primit nicio invitatie oficiala

Angela Gheorghiu a declarat ca nu a primit nicio invitatie oficiala de a participa la Festivalul George Enescu. Afirmatiile sopranei vin ca o reactie la interviul in care Mihai Constantinescu a declarat ca.

Cum a fost Festivalul George Enescu in era Holender

Vineri, 4 septembrie, de la ora 14. 00, la Ateneul Roman se va lansa volumul Festivalul ,,George Enescu in era Holender, care reuneste texte semnate de Ioan Holender, Livius Ciocarlie, Emil Hurezeanu, Dan Dediu, Ioana Marghita si Sever Voinescu.

Adevarul Live, ora 14.00: Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, despre Festivalul George Enescu

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti. Festivalul face parte acum din identitatea noastra ca natiune, a spus ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, pe scena Salii Palatului. Ionut Vulpescu este invitat marti, de la 14. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre felul in care statul sprijina unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Romania.

Mircea Marian: Nu inteleg de ce trebuie sa sustin financiar Festivalul George Enescu. Statul a cheltuit 28 de milioane de lei pentru aceasta forma de reuniune a snobilor

Premierul Victor Ponta l-a felicitat, marti, pe ministrul Ionut vulpescu pentru organizarea Festivalului George Enescu. Seful Executivului s-a aratat multumit de faptul ca in 2013 si 2015 a reusit sa organizeze.

FOTO: A doua seara a Festivalului George Enescu, in imagini

Luni a avut loc ce-a de-a doua zi a Festivalului Festivalul International George Enescu. Astfel, in Sala mare a Palatului a rasunat muzica Orchestrei Filarmonicii din Israel. Sectacolul a inceput in jurul orei 20.

Adevarul Live, ora 14.00. Planurile Filarmonicii George Enescu pentru Festival

Filarmonica George Enescu este responsabila cu mai multe momente de exceptie in cadrul celei de-a XXII-a editii a Festivalului George Enescu. Andrei Dimitriu, directorul general al institutiei, si Iosif Ion Prunner, pianist si dirijor al Corului Academic al Filarmonicii vorbesc, la Adevarul Live, de la 14. 00, despre productiile pe care le-au pregatit.

FOTO. Imagini uluitoare de la cea de-a patra zi a festivalului George Enescu

Miercuri a avut loc cea de-a patra zi a festivalului George Enescu.

Iosif Ion Prunner, dirijorul Corului academic al Filarmonicii George Enescu: Vreau ca publicul sa inunde salile de concert ale Filarmonicii

Filarmonica George Enescuisi leaga numele de mai multe momente de exceptie in cadrul celei de-a XXII-a editii a Festivalului George Enescu. Andrei Dimitriu, directorul general al institutiei, si Iosif Ion Prunner, pianist si dirijor al Corului Academic al Filarmonicii, au vorbit, la Adevarul Live, despre aportul valoros pe care-l aduc unui eveniment grandios.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )