Libnet.ro
UNICEF

16:00

Festivalul de scurtmetraje portugheze, editia 2019, in Romania

România Liberă România Liberă,
Festivalul de scurtmetraje portugheze, editia 2019, in Romania

New York Portuguese Short Film Festival NYPSFF), primul festival de scurtmetraje portugheze din Sta. continuă pe România Liberă

New York Times prezinta dovezi ca Rusia a bombardat o tabara de civili sirieni: Trimiteti bomboane!

The New York Times prezinta dovezi ca Rusia a bombardat cu buna stiinta o tabara de civili din Siria, desi in cei patru ani de cand s-a implicat in razboi oficialii rusi au negat in mod repetat implicarea in unele dintre cele mai sangeroase atacuri asupra civililor.

NBA: Milwaukee Bucks, la a 18-a victorie a sezonului (132-88 cu New York Knicks) Rezultatele zilei

Milwaukee Bucks, liderul Conferintei de Est, a bifat a 18-a victorie in actuala editie din NBA, dupa ce a invins-o categoric pe codasa New York Knicks, scor 132-88. in meciurile de marti au mai obtinut victorii echipe precum Philadelphia 76ers, Indiana Pacers sau Phoenix Suns.

P AQUA Carpatica a urat La Multi Ani! Romaniei din Times Square, New York City

O surpriza inedita pentru romani din partea brandului romanesc de apa minerala AQUA Carpatica. Emotii si dor de acasa pentru romanii care au trecut de 1 Decembrie prin Times Square. Drapelul national, muntii Carpati, dar si o urare atat in limba romana, cat si in limba engleza au putut fi vazute pe 13 ecrane din Times Square, New York City, chiar de 1 decembire, Ziua Nationala a Romaniei.

AQUA Carpatica a urat La Multi Ani! Romaniei din Times Square, New York City

O surpriza inedita pentru romani din partea brandului romanesc de apa minerala AQUA Carpatica. Emotii si dor de acasa pentru romanii care au trecut de 1 Decembrie prin Times Square. Drapelul national, muntii Carpati, dar si o urare atat in limba romana, cat si in limba engleza au putut fi vazute pe 13 ecrane din Times Square, New York City, chiar de 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.

AQUA Carpatica a urat La Multi Ani! Romaniei din Times Square, New York City

Emotii si dor de acasa pentru romanii care au trecut de 1 Decembrie prin Times Square. Drapelul nati.

Aparitie spectaculoasa in New York. Tricolorul Romaniei, afisat in Times Square FOTO si VIDEO

Steagul Romaniei a fost afisat pe ecrane de dimensiuni impresionante sub forma unei reclame pentru apa minerala. Primele imagini cutricolorul Romanieiafisat inTimes Squareau fost.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2242 seconds )