Libnet.ro
UNICEF

18:45

O fetita de 11 ani a disparut din Capitala.Politia cere sprijinul cetatenilor pentru a o gasi

Adevărul Adevărul,
O fetita de 11 ani a disparut din Capitala.Politia cere sprijinul cetatenilor pentru a o gasi

O fetita in varsta de 11 ani a disparut acum 3 zile din Bucuresti si nimeni nu mai stie nimic despre ea de atunci. Politia cere ajutorul populatiei pentru a o gasi. Persoanele care pot oferi informatii sunt rugate sa anunte Politia Capitalei si sa sune la 112. continuă pe Adevărul

Fetita de 11 ani disparuta in Dambovita a fost gasita moarta, cu urme de violenta pe corp. Principalul suspect, un cetatean strain

Fetita de 11 ani care a disparut de vineri dupa-amiaza din localitatea damboviteana Gura Sutii, in drum spre casa, a fost gasita duminica moarta pe un camp.

VIDEO Fetita de 11 ani disparuta de acasa. Mama sa o astepta sa se intoarca de la scoala, dar nu a revenit: Cred ca cineva a rapit-o

Politistii din Dambovita cauta o fata de 11 ani din localitatea Gura Sutii, care vineri nu s-a mai intors acasa, de la scoala. Rudele se gandesc la ce este mai rau, mai ales in contextul celor intamplate in Caracal. Persoanele care au informatii ce ar putea ajuta la gasirea ei sunt rugate sa anunte Politia sau sa sune la 112.

O fetita de 11 ani din judetul Ilfov a disparut. Copila plecase spre locuinta unei colege, dar nu a mai ajuns acolo

Astazi, 22 septembrie a. c. , in jurul orelor 18:25, politistii din Ilfov, au fost sesizati de catre o femeie cu privire la faptul ca fiica ei in varsta de 11 ani a plecat de la domiciliu la ora 15. 00 spre.

O fetita de 11 ani din Dambovita a disparut cand se intorcea de la scoala

Politistii din Dambovita cauta o fata de 11 ani din localitatea Gura Sutii, care vineri nu a mai aju.

Fetita de 11 ani disparuta vineri din Dambovita a fost gasita moarta

20 - Fetita de 11 ani disparuta vineri din Dambovita a fost gasita moarta. Mihaela-Adriana Fierarua plecat vineri de la scoala si nu a mai ajuns acasa. Politistii au gasit-o.

O fata de 11 ani, disparuta in Dambovita, este cautata cu elicopterul si cu drone de catre Politie

Politistii din Dambovita cauta o fata de 11 ani din localitatea Gura Sutii, care vineri nu a mai ajuns acasa de la scoala. Cautarile continua sambata, cand vor fi folosite, pentru gasirea fetei, si un elicopter si mai multe drone.

Imagini de la locul in care a fost gasita fetita din Dambovita. A disparut din Gura Sutii si i-au reperat cadavrul in Produlesti

Fetita disparuta vineri in timp ce s eintorcea de la scoala a fost gasita duminica, pe un camp din Dambovita. Micuta de 11 ani este decedata. Ea prezinta urme de violenta pe corp, iar politia a deschis un dosar penal. Principalul suspect este un olandez, potrivit mai multor surse. Imagini de la locul in care .

Adriana are 11 ani si vineri a plecat de la scoala. Adevarul crunt a iesit la iveala dupa cateva ore

Adriana, o copila in varsta de 11 aniani, din Dambovita, a disparut in drum spre casa,iar parintii ei sunt disperati si au solicitat ajutorul politiei pentru a o gasi. Fetita plecare de la.

Alerta in Dambovita! Adriana are 11 ani si a disparut, fara urma, in timp ce se intorcea de la scoala. Copila este cautata cu dronele si elicopterul

UPDATE Adriana, copila din judetul Damvobita care a disparut in timp ce se intorcea de la scoala,este cautata cu drone si cu un elicopter. Jandarmii au mers in curtea parintilor pentru a ridica.

Procuror, despre fata de 11 ani gasita moarta: La momentul sesizarii disparitiei nu mai era in viata

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca anchetatorii au un cerc de suspecti in cazul mortii fetei de 11 ani din Dambovita, data disparuta vineri si gasita moarta duminica, iar printre suspecti se afla si un cetatean strain. Un cetatean olandez, principalul suspect in cazul mortii fetei de 11 ani din Dambovita surse).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )