Libnet.ro
UNICEF

18:00

O fetita de 14 ani a murit dupa ce bateria telefonului ei a explodat peste noapte

Adevărul Adevărul,
O fetita de 14 ani a murit dupa ce bateria telefonului ei a explodat peste noapte

Alua Asetkyzy Abzalbek, o fata din Kazahstan, in varsta de 14 ani, a decedat dupa ce bateria telefonului ei s-a supraincalzit si a explodat in timpul noptii. continuă pe Adevărul

Caz socant. O adolescenta de 14 ani a murit dupa ce telefonul ei mobil a explodat

Un caz socant a avut loc in Kazakhstan. O adolescenta de 14 ani si-a pierdut viata dupa ce telefonul ei mobil a explodat. Fetita isi lasase telefonul la incarcat, pe perna, si a adormit langa el. Pari.

Accident cumplit in Buzau. O fetita de 6 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina langa trecerea de pietoni

O fetita in varsta de 6 ani din localitatea buzoiana Focsanei a decedat duminica seara dupa ce a fost lovita de un autoturism, in zona unui marcaj pietonal. Potrivit Biroului de presa al IPJ Buzau, in.

Cutremurator! O femeie a murit dupa ce toaleta ecologica in care se afla a explodat: Am auzit o bubuitura

O femeie a murit,dupa ce toaleta ecologica in care se afla a explodat. Femeia a fost declarata decedata la scurt timp dupa ce au ajuns oamenii legii. Potrivit localnicilor, in jurul orei 7. 00 dimineata,.

Andreea Clara, de 14 ani, din Bacau a fugit de acasa, dupa ce s-a certat cu mama ei din cauza unei poze de pe Instagram. Familia o cauta disperata

O fata de 14 ani a fugit de acasa, iar familia o cauta disperata. Totul s-a intamplat, vineri dimineata, in localitatea Buciumi din Bacau, atunci cand adolescenta, pe nume Andreea Clara Chiru, a plecat.

Caz scandalos de abuz sexual la Dej: copila de 14 ani, violata timp de 3 ani de iubitul mamei si de un prieten al acestuia

Doi barbati din judetul Cluj au fost arestati preventiv, la Dej, dupa ce au violat-o pe fiica iubitei unuia dintre ei.

Caz revoltator in Cluj! O adolescenta de 14 ani ar fi fost abuzata sexual, ani de-a randul, de concubinul mamei ei

Caz revoltator in judetul Cluj! O adolescenta de 14 ani ar fi fost abuzata sexual, ani de-a randul, de concubinul mamei ei. Individul profita de absenta femeii pentru a o obliga pe minora sa intretina.

Fetita din Brasov si bunica ei, ucise pe trotuar. Un alt copil a fost grav ranit in urma accidentului

O fetita de opt ani a murit dupa ce a fost lovita de soferul unei camionete in timp ce se plimba pe trotuar in Brasov. Trei persoane, doi copii si o femeie, au fost loviti. Fetuta a murit, iar ceilalti au.

Noi detalii despre tinerii care au batut si violat o adolescenta. Ce risca fetita de 13 ani care a comandat agresiunea extrema

Noi detalii ies la iveala in ceea ce o priveste pe adolescenta de 16 ani care, la finalul saptamanii trecute, impreuna cu un tanar de 19 ani, si-a batut si violat prietena, pe un teren viran din Zalau. intregul atac a fost coordonat de catre o fetita de 13 ani, deranjata ca victima i-ar fi furat iubitul.

Depasire fatala. O femeie de 42 de ani a murit intr-un grav accident rutier

Accidentul rutier s-a produs in dupa-amiaza zilei de marti, 1 octombrie. Masina condusa de femeie a intrat direct intr-un TIR.

Un barbat a murit dupa ce a intrat cu masina in parapet, pe marginea Transfagarasanului

Un barbat de 53 de ani din judetul Arges a murit, luni, dupa ce a intrat cu autoturismul intr-un par.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )