Libnet.ro
UNICEF

15:45

Fetita de 8 ani, din Buzau, a fost gasita dupa 18 ore de la disparitie

Hotnews Hotnews,
 Fetita de 8 ani, din Buzau, a fost gasita dupa 18 ore de la disparitie

Fetita in varsta de 8 ani, disparuta dupa ce a plecat de acasa, din comuna Bisoca, din Buzau, pentru a ajunge la bunicul sau a fost gasita, sambata, dupa mai bine de 18 ore de cautari. Primele informatii sunt ca fata este in stare buna, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Fetita de 8 ani, disparuta dintr-un sat din Buzau, a fost gasita in viata

O fetita de opt ani a disparut dintr-un sat din Buzau, vineri seara. Politia face apel la populatie pentru gasirea sa. La data de 13 septembrie a. c. ,in jurul orei 21. 00, politistii au fost sesizati cu.

Fata disparuta din Buzau, gasita intr-un mod inedit de politisti. in ce stare se afla copila

Cazul care a alarmat o familie de Buzau s-a sfarsit cu bine! Fetita disparuta, in varsta de 8 ani, a fost gasita de oamenii legii. Politistii au reusit sa o readuca alaturi de parintii sai printr-un mod inedit. Cum a fost gasita micuta si in ce stare se afla? Fata disparuta din Buzau, gasita de .

Fetita de opt ani disparuta vineri seara de acasa a fost gasita. Unde se afla si care este starea copilei

Fetita de opt ani disparuta de acasa vineri seara a fost gasita in viata, sambata, in jurul orei 11. 30, fiind reperata de un elicopter al MAI care a survolat zona. La ora transmiterii acestei stiri, copila a fost preluata de o ambulanta si transportata la spital.

Peste 100 de politisti si 30 de jandarmi o cauta pe fetita de 8 ani disparuta din Buzau

Fetita de opt ani disparuta in din satul buzoian Recea nu a fost gasita inca, desi cautarile s-au de.

A fost gasita!

Fetita de opt ani din comuna buzoiana Bisoca disparuta in timp ce mergea la bunicul sau care lucra i.

Science Report: Faceti cunostinta cu Victoria, una din cele mai complete fosile de T-Rex gasite vreodata; moartea ei surprinzatoare a fost elucidata dupa 66 de milioane de ani

Dupa descoperirea sa in 2013, scheletul fosilizat al Victoriei a fost restaurat os cu os. Dupa ce a iesit din ou acum 66 de milioane de ani, Victoria a fost regina pradatorilor din vremea sa in Cretacic. Dar a fost doborata in floarea varstei, inainte sa implineasca 30 de ani de un ucigas surprinzator. Acum, a doua cea mai completa fosila de T-Rex din lume este pe cale sa porneasca intr-un turneu global vreme de cinci ani.

O femeie in varsta de 73 de ani din India a nascut gemeni

O femeie in varsa de 73 de ani din India a nascut gemeni, in urma unor tratamente de fertilizare. Mangayamma Yaramati a declarat presei ca ea, impreuna cu sotul ei de 82 de ani si-au dorit dintodeuna sa.

Fetita de 8 ani, data disparuta in Buzau, a fost gasita: Unde se afla micuta (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Fetita de 8 ani a fost gasita sambata, dupa mai bine de 18 ore de cautari. Micuta este in stare buna si nu are urme de violenta pe corp. Fetitaa fost gasita cu ajutorul.

O tanara de 17 ani din Bucuresti a dat un telefon aseara: Alo, eu vreau sa ma sinucid!. Ce s-a intamplat in urmatoarele 45 de minut

In seara de 17 septembrie, Politia Capitalei a fost anuntata de Asociatia Telefonul Copilului ca la acel moment se aflau in legatura telefonica cu o minora, care le-a spus ca vrea sa moara, ca are motive.

Descoperire istorica! A fost gasita apa pe o alta planeta!

O echipa de oameni de stiinta din Marea Britanie a descoperit pe o planeta indepartata apa si o atmosfera ce ar putea sustine viata, relateaza miercuri Press Association. Vapori de apa au fost detectat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )