Libnet.ro
UNICEF

01:05

O fetita din Brasov a murit dupa ce o cruce a cazut peste ea in cimitir

B1 B1,
O fetita din Brasov a murit dupa ce o cruce a cazut peste ea in cimitir

O fetita de 11 ani din judetul Brasov a murit intr-un cimitir, dupa ce o cruce din beton a cazut peste ea in timp ce se juca alaturi de mai multi copii, informeaza news. ro. Totul s-a petrecut. continuă pe B1

Brasov: O fata de 11 ani a murit dupa ce o cruce a cazut peste ea in timp ce se juca alaturi de mai multi copii intr-un cimitir

O fata de 11 ani a murit, marti dupa-amiaza, dupa ce o cruce din beton a cazut peste ea in timp ce se juca alaturi de mai multi copii in cimitirul din localitatea brasoveana Bod, politistii declansand o ancheta, transmite News. ro.

O batrana din Neamt a murit dupa ce hainele i-au luat foc in biserica de la o lumanare

O batrana in varsta de 86 de ani a murit dupa ce hainele cu care era imbracata au luat foc, in noaptea de Inviere, de la o lumanare, scrie Agerpres.

Tragedie in a treia zi de Paste. O fetita a murit intr-un cimitir din Brasov

Un caz tragic a avut loc astazi in Brasov. O fetita in varsta de 10 ani a murit dupa ce o cruce din cimitirul din satul in care locuia a cazut peste ea. Un echipaj SMURD a incercat s?.

Tragedie in timpul unui meci din Argentina: Un tanar a murit dupa ce a cazut de la tribuna. Suporterul a fost agresat si impins de alti fani(FOTO)

Un suporter in varsta de 22 de ani a murit dupa ce a cazut din tribuna la un meci din Argentina, disputat intre echipele Belgrano si Talleres, informeaza Reuters, potrivit Sport. ro.

Tragedie in timpul unui meci din Argentina: Un tanar a murit dupa ce a cazut de la tribuna. Suporterul a fost agresat si impins de alti fani(FOTO, VIDEO)

Un suporter in varsta de 22 de ani a murit dupa ce a cazut din tribuna la un meci din Argentina, disputat intre echipele Belgrano si Talleres, informeaza Reuters, potrivit Sport. ro.

Accident in Portugalia: Patru oameni au murit, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in apropierea unui supermarket din Lisabona

Patru oameni aflati la bordul unui avion de mici dimensiuni au murit, dupa ce s-au prabusit, langa un supermarket Lidl din Lisabona, scrie Huffington Post.

Panica la metroul din New York, dupa o simpla confuzie. 16 persoane au fost ranite

O panica de proportii s-a produs vineri in interiorul si in apropierea unei statii de metrou din New York dupa ce calatorii au confundat sunetul unui pistol cu electrosocuri cu tiruri de arma.

O fetita de 11 ani a murit dupa ce a fost strivita de o cruce din cimitirul din Bod

O fetita de 11 ani a murit dupa ce o cruce din beton a cazut peste ea. Tragedia s-a petrecut in cimitirul din Bod. Din primele cercetari se pare ca fetita se juca alaturi de cativa prieteni.

Un nou caz de Balena Albastra in Romania. Cum a fost gasita o fetita din Gorj de catre mama ei

Mama unei eleve a Colegiului Tehnic Henri Coanda din Targu-Jiu a cerut ajutor pe retelele de socializare dupa ce a depistat-o pe fiica sa cu rani pe brate. Adolescenta a jucat Balena.

Marea Neagra: Trei oameni au murit, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau a esuat

O ambarcatiune cu trei persoane la bord a esuat, pe Marea Neagra, in apropiere de satul tulcean Sfantu Gheorghe. Capitania Portului Sulina a declarat ca incidentul a avut loc din cauza unei furtuni.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )