Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fetita disparuta in judetul Dambovita a fost gasita moarta. Este suspect un cetatean olandez

România Liberă România Liberă,
Fetita disparuta in judetul Dambovita a fost gasita moarta. Este suspect un cetatean olandez

O fata de 11 ani din localitatea Gura Sutii, judetul Dambovita, care a disparut vineri, dupa scoala,. continuă pe România Liberă

Fetita de 11 ani disparuta in Dambovita a fost gasita moarta, cu urme de violenta pe corp. Principalul suspect, un cetatean strain

Fetita de 11 ani care a disparut de vineri dupa-amiaza din localitatea damboviteana Gura Sutii, in drum spre casa, a fost gasita duminica moarta pe un camp.

Fetita de 11 ani disparuta vineri din Dambovita a fost gasita moarta

20 - Fetita de 11 ani disparuta vineri din Dambovita a fost gasita moarta. Mihaela-Adriana Fierarua plecat vineri de la scoala si nu a mai ajuns acasa. Politistii au gasit-o.

Fetita disparuta din Dambovita a fost gasita moarta

UPDATE Criminalistii s-au intors la locuinta Mihaelei Adriana Fieraru si au reinceput cautarile. Peste 200 de persoane sunt angrenate in cautare, jandarmi, pompieri si cetateni. Acestia au folosit si o.

Rasturnare de situatie in cazul Adrianei, fetita disparuta in Dambovita. Adevarul crunt a iesit in urma cu putin la iveala

Corpul fetei de 11 ani din localitatea damboviteana Gura Sutii, care a fost gasita decedata duminica, prezinta urme de violenta, iar politistii au un cerc de suspecti, informeaza IPJ.

UPDATE Fata de 11 ani din Dambovita, disparuta vineri, a fost gasita moarta, cu urme de violenta pe corp

Fata de 11 ani, care a fost data disparuta vineri in judetul Dambovita, a fost gasita moarta, duminica, pe un camp, cu urme de violenta pe corp, informeaza Mediafax. Politistii spun ca au un cerc de suspecti in acest caz.

Fetitia de 11 ani din Dambovita, disparuta de peste 48 de ore, a fost gasita moarta. Copilul prezenta urme de violenta (VIDEO)

UPDATE:Fetita de 11 ani din Dambovita, care era cautata de autoritati de peste 48 de ore dupa ce a disparut de la scoala, a fost gasita moarta, ascunsa in tufisuri. Trupul fetei prezenta urme de.

Imagini de la locul in care a fost gasita fetita din Dambovita. A disparut din Gura Sutii si i-au reperat cadavrul in Produlesti

Fetita disparuta vineri in timp ce s eintorcea de la scoala a fost gasita duminica, pe un camp din Dambovita. Micuta de 11 ani este decedata. Ea prezinta urme de violenta pe corp, iar politia a deschis un dosar penal. Principalul suspect este un olandez, potrivit mai multor surse. Imagini de la locul in care .

Procuror, despre fata de 11 ani gasita moarta: La momentul sesizarii disparitiei nu mai era in viata

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca anchetatorii au un cerc de suspecti in cazul mortii fetei de 11 ani din Dambovita, data disparuta vineri si gasita moarta duminica, iar printre suspecti se afla si un cetatean strain. Un cetatean olandez, principalul suspect in cazul mortii fetei de 11 ani din Dambovita surse).

Moarte invaluita in mister la Targoviste. A fost gasita pe strada, plina de vanatai

Moarte invaluita in misterla Targoviste! O femeie, de 73 de ani, a fost gasita fara suflare, pe un trotuar, langa un pasaj de la iesirea din oras. Deocamdata, anchetatorilor nu le este clar daca.

Tatal Adrianei, fetita ucisa in Dambovita: Sotia e la spital, nici nu stie ca e moarta fata

Fetita de 11 ani disparuta in Dambovita a fost ucisa la aproximativ o jumatate de ora dupa ce a fost rapita. Astfel, cand parintii i-au anuntat disparitia, Adriana Mihaela Feraru era deja moarta, spun.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )